05/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Φαβορί που χρειάζονται νίκες (06/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Σειρά παίρνει απόψε το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ μετά το διήμερο που προηγήθηκε, με αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Υπάρχουν επιλογές που προσελκύουν το ενδιαφέρον στοιχηματικά και θα πάμε να τις δούμε αμέσως, σε ένα πρόγραμμα πάντως που... χάνεσαι εάν δεν πας σε στοχευμένες επιλογές.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη έρχεται από το Βιγιαρεάλ - Αούστρια Βιέννης και το Κόνφερενς Λιγκ. Η Βίγια έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Κάντιθ και έφτασε στην δεύτερη σερί ισοπαλία της στο πρωτάθλημα και παράλληλα τις 3 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Θέλει να επιστρέψει σήμερα στις επιτυχίες για να αλλάξει το κλίμα και την ψυχολογία της, σε μία διοργάνωση όπου έχει κάνει το 2/2 εμφανίζοντας ισάριθμα G/G και Over. Η Αούστρια φαντάζει ιδανικός αντίπαλος, καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 0-3 από την Στουρμ Γκρατς, έχοντας 2 νίκες σε 6 ματς προσφάτως. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ τελευταία, έχοντας χάσει και από την Λεχ Πόζναν με 4-1 στο τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Βλέπω το «κίτρινο υποβρύχιο» να κερδίζει εύκολα και ο άσος με χάντικαπ 2 γκολ στο ασιάτικο σε απόδοση 1,90 στη Novibet είναι δελεαστικός. Σε νίκη με 2 γκολ διαφοράς απλά παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω.

Μιας και πιάσαμε το Κόνφερενς πάμε και στο Χαρτς - Φιορεντίνα. Η Χαρτς έχει μία νίκη στον όμιλο μέχρι στιγμής απέναντι στην Ρίγα, αλλά γενικά πρόκειται για μία ομάδα που δεν πατάει καθόλου καλά. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 0-4 από την Ρέιντζερς και έφτασε τις 4 ήττες σε 6 ματς σε Σκωτία και Ευρώπη, χάνοντας εντός και από την Μπασακσεχίρ με 0-4. Η Φιορεντίνα είναι ιδιαίτερα προβληματική φέτος έχοντας μόλις 3 νίκες σε 12 ματς. Στο τελευταίο έχασε με 1-0 από την Αταλάντα και ψάχνει γενικά την αναγέννησή της. Στον όμιλο έχει έναν βαθμό σε 2 ματς όντας πολύ άτυχη και σήμερα το τρίποντο είναι μονόδρομος αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Εκτιμώ πως ψάχνει το μομέντουμ και θα πάρει αυτό που θέλει σήμερα, έχοντας και διαφορά στα γκολ. Πολύ καλή περίπτωση μοιάζει το 2 & Over 1,5 στο 1,80 της Novibet.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Μίντιλαντ - Φέγενορντ στο Γιουρόπα Λιγκ. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ επιθετικές ομάδες που έχουν από μία νίκη στον όμιλο και από 3 βαθμούς συνολικά. Αμφότερες έρχονται από γκέλες με το ίδιο σκορ, με την Μίντιλαντ να έρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Βίμποργκ και την Φέγενορντ από το εκτός έδρας 1-1 με την Ναϊμέγκεν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 4 σερί G/G και 2/3 Over 2,5, με τους Ολλανδούς να έρχονται επίσης από 4/6 G/G, 6/7 Over 2,5 και 5/7 Over 3,5. Είναι δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται με ευκολία γκολ, οπότε περιμένω να δω αρκετά τέρματα και από τις δύο μεριές. Η επιλογή μου θα είναι το G/G & Over 2,5 στο 1,83 του Stoiximan, καθώς και οι δύο θα ψάξουν την νίκη.

Κλείσαμε για σήμερα! Τρεις επιλογές νομίζω πως είναι αρκετές, έστω και αν ξεχωρίζω κι άλλα παιχνίδια. Παραδοσιακά η Πέμπτη άλλωστε έχει... κηδείες, οπότε δεν χρειάζονται ανοίγματα. Τα ξαναλέμε πλέον από το Σάββατο με νεότερο μπλογκ, πάντα εκτός απροόπτου.

 

Οι επιλογές μου:

 

22:00  Βιγιαρεάλ - Αούστρια  Βιέννης:  1 (-2 Ασιάτικο)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Χαρτς - Φιορεντίνα:  2 & Over 1,5  (1,80)  - Stoiximan  - 15 Stake

22:00  Μίντιλαντ - Φέγενορντ:  G/G & Over 2,5  (1,83)  - Novibet  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q