09/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Ετοιμάζεται για πολλά γκολ (10/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Χθες δεν τα είπαμε από εδώ μιας και δεν υπήρχαν πολλά σπουδαία παιχνίδια, ωστόσο σήμερα είμαστε κανονικά στο πόστο μας. Το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο, καθώς όλη η Αγγλία είναι εκτός λόγω των αναβολών και σίγουρα μού έχει στερήσει κάποια καλά σημεία που είχα σταμπάρει. Αναγκαστικά θα πάμε στα υπόλοιπα πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα σε Ισπανία και Γερμανία που βγάζουν επιλογές. Πάμε να δούμε τι έχουμε...

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Μόναχο και το Μπάγερν - Στουτγκάρδη. Η Μπάγερν έπιασε καλή απόδοση και στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ και επικράτησε με 0-2 κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση από τον όμιλο και την πρωτιά. Νωρίτερα είχε σημειώσει 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με σκορ 1-1 απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Ουνιόν Βερολίνου και ψάχνει σήμερα μία δυνατή απάντηση ώστε να επανέλθει στις νίκες με μία ευρεία νίκη. Η Στουτγκάρδη έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Σάλκε φτάνοντας τις 4 ισοπαλίες σε 5 αγωνιστικές, όμως το έργο της γίνεται πολύ δύσκολο σήμερα και περιμένω να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Η λογική λέει πως το 1 & Over 3,5 στο 1,73 της Novibet θα επιβεβαιωθεί, οπότε την κρατάω ζεστά περιμένοντας το ξέσπασμα της Μπάγερν.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Βαγιεκάνο - Βαλένθια. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Βαγιέκας, με την Ράγιο να δείχνει πως δεν πατάει καλά τελευταία. Έχασε και από την Οσασούνα με 2-1, έφτασε τις 2 σερί ήττες και παρέμεινε με μία νίκη φέτος στο πρωτάθλημα. Η Βαλένθια διέλυσε με 5-0 την Χετάφε με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και ο Γκατούζο πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της ομάδας φέτος στο πρωτάθλημα. Το τάιμινγκ είναι ιδανικό για να συνεχίσει με καλά αποτελέσματα, έχοντας κατά πάσα πιθανότητα και τον Καβάνι για στήριγμα. Θα πήγαινα στο ξερό διπλό, αλλά επειδή η Ράγιο είναι υπολογίσιμη εντός θα βάλω και μία κάλυψη. Το συνδυαστικό Χ2 & Over 1,5 στο 2,10 της Novibet είναι μία πάρα πολύ καλή περίπτωση, ειδικά από την στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν γκολ στα τελευταία τους παιχνίδια. Πάμε ρε Γκατούζο...

Κλείνω με το Κάντιθ - Μπαρτσελόνα. Άλλη μία κακή εμφάνιση ήρθε να προσθέσει η Κάντιθ στο ενεργητικό της χάνοντας και από την Θέλτα με 3-0. Ήδη έφτασε τις 4/4 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, έχει πολύ κακές αμυντικές επιδόσεις δεχόμενη 10 γκολ σε αυτά τα ματς και το χειρότερο είναι πως ακόμα δεν έχει πετύχει το πρώτο της γκολ. Απίστευτα δύσκολο το έργο της σήμερα κόντρα σε μία Μπαρτσελόνα που είναι αφηνιασμένη. Μετά τα 4 γκολ στην Σοσιεδάδ, τα 4 στην Βαγιαδολίδ και τα 3 στην Σεβίλλη, ήρθε και το 5-1 απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν για να ξεκινήσει με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο Λεβαντόφσκι που πέτυχε χατ τρικ, με τον Πολωνό να είναι σε τρομερή κατάσταση και να σκοράρει πλέον κατά ριπάς. Στόχος είναι ακόμα ένα τρίποντο και προφανώς σε αυτήν την άμυνα της Κάντιθ μπορεί να πατήσει το γκάζι όσο θέλει. Εκτιμώ πως το 2 & Over 2,5 στο 1,73 της Novibet θα επαληθευτεί εύκολα.

Αυτά ήταν τα σημεία για σήμερα. Τρεις επιλογές αρκετά δυνατές και με αξιόλογες αποδόσεις. Θα τα ξαναπούμε αύριο με νεότερες επιλογές!

 

Οι επιλογές μου:

 

15:00  Βαγιεκάνο - Βαλένθια:  X2 & Over 1,5  (2,10)  - Novibet  - 12 Stake

16:30  Μπάγερν - Στουτγκάρδη:  1 & Over 3,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

19:30  Κάντιθ - Μπαρτσελόνα:  2 & Over 2,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake