18/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Έρχεται η πρώτη νίκη στο Πιθχουάν (19/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Χθες είχαν μπει με ιδανικό τρόπο τα παιχνίδια και είχαμε ξεκινήσει με το δεξί, ελπίζοντας πως και η συνέχεια θα ήταν ανάλογη. Ήδη είχε περάσει το αμφίσκορο στο Ρακόφ - Σλάβια Πράγας, ενώ από νωρίς άνοιξε το σκορ τόσο η Βαντούζ, όσο και η Κολωνία. Δεν γνωρίζω την... σούμα καθώς γράφω νωρίς, οπότε το προσπερνάω και πάω στα σημερινά. Μπαίνουμε πλέον σε νέο ενδιαφέρον τριήμερο πρωταθλημάτων και από την στιγμή που ξεκινάει και το ελληνικό (επιτέλους το θυμήθηκαν αφού πέρασε και ο 15αύγουστος), είναι σαν να έχουμε μπει σε χειμωνιάτικη διάθεση. Με τα μεγάλα πρωταθλήματα στη σέντρα από σήμερα έχουμε επιλογές, οπότε πάμε να δούμε τα δύο παιχνίδια που ξεχώρισα.

Η Novibet σε συνεργασία με το Bet-Planet δημιούργησαν μια ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Γερμανία και το Γκλάντμπαχ - Χέρτα. Η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε πολύ δυναμικά την σεζόν με 2 νίκες και μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην πρεμιέρα κέρδισε με 3-1 την Χόφενχαίμ, όμως στάθηκε άτυχε στο εκτός έδρας ματς με την Σάλκε καθώς ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 93'. Έχει 4 βαθμούς και στοχεύει από τώρα στις πιο υψηλές θέσεις, θέλοντας να εκμεταλλευτεί ξανά με τον καλύτερο βαθμό το Μπορούσια Παρκ όπου είναι η δύναμή της. Η Χέρτα μετά την περσινή αποτυχημένη χρονιά φαίνεται να ξεκινά από εκεί που σταμάτησε. Αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Μπράουνσβαϊκ και μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα έχοντας χάσει και το ντέρμπι της πόλης από την Ουνιόν (3-1). Δέχεται πολύ εύκολα γκολ, έχει προβλήματα στην άμυνα και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων. Νομίζω πως το 1 & Over 1,5 στο 1,73 της Novibet είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Πάμε και στην Ισπανία και στο Σεβίλλη - Βαγιαδολίδ για την δεύτερη αγωνιστική. Με το αριστερό ξεκίνησε η Σεβίλλη το πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Οσασούνα. Είχε αλλαγές στο παιχνίδι με ορισμένους παίκτες κλειδιά να μένουν αρχικά στον πάγκο, κάτι που επηρέασε προφανώς την εικόνα της.  Προσγειώθηκε απότομα και πλέον η νίκη απόψε είναι μονόδρομος στο Πιθχουάν, εκεί όπου μαζί με τον κόσμο της μπορεί να φτάσει σε μία άνετη νίκη. Η Βαγιαδολίδ έκανε το χειρότερο ξεκίνημα που θα περίμενε χάνοντας από την καλύτερη Βιγιαρεάλ με 0-3 στο πρώτο ματς της σεζόν. Τίποτα δεν πήγε καλά, τα κενά στα μετόπισθεν ήταν εμφανή και ήδη άρχισαν τα ζόρια από την αρχή, σε μία χρονιά που θα παλέψει πολύ για να την σώσει. Περιμένω από τους Σεβιγιάνους να μπουν δυνατά και να φτάσουν σε μία νίκη με περισσότερα από ένα γκολ. Και εδώ το 1 & Over 1,5 στο 1,91 του Stoiximan μοιάζει με πολύ καλή επιλογή και θα το κρατήσω για να δέσει το αποψινό παζλ.

Με αυτές τις δύο επιλογές θα πορευτώ σήμερα. Σκέφτηκα και την Λυών με κάποιο combo τερμάτων, αλλά και τις ισοπαλίες σε Εσπανιόλ και Βόλο. Τα αναφέρω επιγραμματικά καθώς δεν τα κράτησα, αλλά ίσως φανούν χρήσιμα σε κάποιους ως δευτερεύουσες επιλογές. Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτούμε παραπάνω πάντως τέτοια μέρα. Μαζί τα ξαναλέμε αύριο με ένα πληρέστατο Σάββατο που γεμίζει από αγώνες από όλα τα πρωταθλήματα πλέον. Καλή τύχη και καλή τηλεθέαση στα σημερινά ματς.

 

Οι επιλογές μου:

 

21:30  Γκλάντμπαχ - Χέρτα:  1 & Over 1,5  (1.73)  - Novibet - 15 Stake

23:00  Σεβίλλη - Βιαγιαδολίδ:  1 & Over 1,5  (1,91)  - Stoiximan  - 15 Stake