04/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Εκμεταλλεύεται το Πιθχουάν (05/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Δεύτερο μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με επίσης σπουδαία παιχνίδια όπως τα χθεσινά. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι έγινε χθες, αλλά ελπίζω να συνεχίσαμε το εξαιρετικό σερί μετά από το τριήμερο που μας πέρασε. Πάμε στο σήμερα όμως, καθώς έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο. Για πάμε να τις δούμε σιγά σιγά...

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα. Η Γιουβέντους επιτέλους επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 διαδοχικά ματς σε Ιταλία και Ευρώπη, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 την Μπολόνια. Ζωτικής σημασίας η νίκη καθώς είχε πέσει βαθμολογικά, έχοντας μάλιστα στα θετικά πως σκόραραν... όλοι, αφού από ένα τέρμα πέτυχαν οι Βλάχοβιτς, Μίλικ και Κόστιτς. Έχοντας χάσει και τα 2 πρώτα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, η σημερινή νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και θα επιχειρήσει να την κλειδώσει από νωρίς. Η Μακάμπι πήρε το ντέρμπι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-0, όμως εκτός έδρας δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά. Στο τελευταίο ματς έχασε με 3-0 από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ στο προηγούμενο ηττήθηκε με 2-0 και από την Μπενφίκα. Με 2/2 ήττες στην Ευρώπη το έργο της είναι δύσκολο και σήμερα στο Τορίνο. Βλέπω από τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν μία επαγγελματική νίκη. Ο άσος με χάντικαπ ενός γκολ πληρώνει 1,91 στη Novibet και αποτελεί επιλογή.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Πιθχουάν και το Σεβίλλη - Ντόρτμουντ.  Η Σεβίλλη μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία και μαζεύοντας 4 βαθμούς σε 2 αγωνιστικές είχε πάρει τα πάνω της, όμως απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί της χάνοντας με 0-2. Παραμένει δυνατή εντός έδρας και απόψε ψάχνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο έχοντας μόλις έναν βαθμό προς το παρόν. Η Μπορούσια από την άλλη, δεν είναι στα καλύτερά της χάνοντας με απίστευτο τρόπο από την Κολωνία με 3-2, σε ένα ματς όπου κέρδιζε με 0-1 στο ημίχρονο. Μετρά 3 ήττες στα 4 τελευταία ματς, έχοντας δεχτεί μάλιστα σε αυτά τα παιχνίδια 8 γκολ! Θεωρώ πως το σετ αδικεί ελαφρώς την Σεβίλλη που στα μεγάλα ματς είναι σοβαρή στην έδρα της, πόσω μάλλον σήμερα που καίγεται για βαθμούς. Θα δώσω προβάδισμα προς τα αριστερά και το συνδυαστικό 1Χ & Over 1,5 στο 2,00 της Novibet είναι μία καλή περίπτωση, ειδικά από την στιγμή που τα παιχνίδια τους έχουν γκολ.

Κλείνω με το Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Η Μπενφίκα μετά από 13 συνεχόμενες νίκες φέτος έφτασε στην πρώτη ισοπαλία της σεζόν, καθώς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Γκιμαράες. Είναι μία ποιοτική ομάδα που μέχρι στιγμής έχει κάνει το 2/2 στον όμιλο και θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα και σήμερα. Έχει την ευχέρεια στο γκολ με έναν Ράμος να την έχει σηκώσει στους ώμους της. Για την Παρί δεν χωράνε πολλά λόγια, καθώς επικράτησε με 2-1 και της Νις και έφτασε τις 11 νίκες και την μία μόλις ισοπαλία φέτος. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με άνεση, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανές να μας προσφέρουν ένα ματς με γκολ και θέαμα. Πάμε με το G/G & Over 2,5 στο 1,78 του Stoiximan.

Κλείσαμε για σήμερα. Με αυτά θα πορευτούμε ελπίζοντας να έγινε και η σωστή χημεία. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερες επιλογές από το γεμάτο πρόγραμμα της Πέμπτης.

 

Οι επιλογές μου:

 

22:00  Γιουβέντους - Μακάμπι  Χάιφα:  1 (-1,5)  (1,91)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Σεβίλλη - Ντόρτμουντ:  1Χ & Over 1,5  (2,00)  - Novibet - 12 Stake

22:00  Μπενφίκα - Παρί  Σεν  Ζερμέν:  G/G & Over 2,5  (1,78)  - Stoiximan  - 12 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q