06/11/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Εκμεταλλεύεται τις απώλειες (06/11)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Ιδανικά κύλησε η χθεσινή ημέρα καθώς το μπλογκ έγραψε το 4/4 και οι τσέπες γέμισαν για τα καλά! Με ανεβασμένη ψυχολογία θα πάμε να δούμε τα σημερινά σημεία τα οποία έχουν ενδιαφέρον, σε μία ημέρα που πραγματικά έχει πολλές επιλογές, αλλά μόνο οι 4 θα δοθούν παρακάτω. Πάμε να τις δούμε...

Παγκόσμια Προσφορά* στην Betsson

Η πρώτη έρχεται νωρίς από το Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν. Η εκπληκτική φέτος Λοριάν γνώρισε μόλις την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα σε 13 αγώνες, καθώς έχασε με 1-2 από την Νις. Έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις με 24 γκολ στο ενεργητικό της παίζοντας παντού επιθετικά, προερχόμενη μάλιστα από 7/8 G/G & Over 2,5. Η Παρί κέρδισε και την Γιουβέντους με 1-2 και φυσικά τον αγαπημένο της τρόπο. Νίκη με Over και G/G και παράλληλα γκολ από τον Εμπαπέ! Επιθετικά μπορεί να πετάει φωτιές, όμως αμυντικά δέχεται συνήθως γκολ έχοντας 6/9 αμφίσκορα το τελευταίο διάστημα. Το G/G στο 1,80 της Novibet δεν περνά απαρατήρητο και θα το τιμήσω.

Συνέχεια με το Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ. Η Σαουθάμπτον έχασε με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας και τερμάτισε το μίνι αήττητο σερί των 3 αγωνιστικών που έτρεχε. Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα καλή πάντως έχοντας κρατήσει στην ισοπαλία τις Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ, κέρδισε την Τσέλσι, ενώ έχασε δύσκολα από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον στα 5 τελευταία ματς. Η Νιούκαστλ έρχεται με φόρα έχοντας ένα σερί 5-1-0 σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία, ωστόσο εκτός έδρας έχει αδυναμίες και δέχεται γκολ, εμφανίζοντας 5/6 G/G στις τελευταίες εξόδους. Νομίζω πως το G/G στο 1,77 της Novibet είναι απολύτως λογικό.

Πάμε και στο Φράιμπουργκ - Κολωνία. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν την Πέμπτη στην Ευρώπη, με την Φράιμπουργκ να μένει στο εκτός έδρας 1-1 με την Καραμπάγκ και την Κολωνία να μένει επίσης στο 2-2 εντός έδρας με την Νις. Έχουν διαφορές οι δύο ομάδες φέτος, καθώς η Φράιμπουργκ δείχνει να στέκεται επάξια σε όλες τις διοργανώσεις, την ώρα που η Κολωνία είναι επιρρεπής στην γκέλα, δέχεται εύκολα γκολ και το ρόστερ της φαίνεται πιο περιορισμένο. Ο άσος στο 1,73 της Novibet είναι μία καλή περίπτωση, περιμένοντας από τους Γκρέγκοριτς και Γκρίφο να κάνουν το καθήκον τους.

Κλείνω με το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ. Ο Αστέρας έχασε και από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 2-1 παραμένοντας για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, βρισκόμενος σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Αντιθέτως, η ΑΕΚ κέρδισε και τον ΠΑΟΚ με 2-0 και συνεχίζει με νίκες κρατώντας μάλιστα και το μηδέν στην άμυνα. Η νίκη σήμερα είναι επιτακτική, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί κάποια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και με τα όσα μας έχει δείξει μέχρι τώρα φαντάζει πολύ πιθανό να πάει σε κάποια επαγγελματική νίκη με καθαρό σκορ. Το συνδυαστικό 2 & Under 3,5 στο 2,25 στη Novibet έχει και με το παραπάνω αξία.

Αυτά και κλείσαμε για σήμερα. Τέσσερις επιλογές που μπορούν να μας πληρώσουν καλά για να συνεχίσουμε το σερί. Τα ξαναλέμε μεσοβδόμαδα σε ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα...

Οι επιλογές μου:

14:00  Λοριάν - Παρί  Σεν  ΖερμένG/G  (1,80)  - Novibet  - 15 Stake

16:00  Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ:  G/G  (1,77)  - Novibet  - 15 Stake

18:30  Φράιμπουργκ - Κολωνία:  1  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

20:30  Αστέρας  Τρίπολης - ΑΕΚ:  2 & Under 3,5  (2,25)  - Novibet  - 15 Stake

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q