29/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Έχει κερδίσει και καλύτερους (30/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Δεν γνωρίζω δυστυχώς χθες τα αποτελέσματα, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως η Μπάγερν έκανε το καθήκον της όπως έπρεπε και μας έδωσε ένα ωραιότατο σημείο. Για τα υπόλοιπα που δεν ξέρω, ελπίζω να είχαμε έναν πολύ καλό απολογισμό. Πάμε στα σημερινά όμως καθώς το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές, οπότε πάμε να τις δούμε σιγά σιγά...

Η πρώτη έρχεται από το Ολντ Τράφορντ και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ. Η Μάντσεστερ επικράτησε πολύ εύκολα της Σέριφ Τίρασπολ με 3-0 και πέτυχε άλλη μία ευρωπαϊκή νίκη, με τον Ρονάλντο μάλιστα να σκοράρει και να δημιουργεί και πάλι εντυπώσεις. Ο Τεν Χαγκ έχει βρει τον τρόπο να ξανακάνει ομάδα την Μάντσεστερ και με μία γρήγορη μεσοεπιθετική γραμμή, μπορεί να κάνει την ζημιά απέναντι σε κάθε σύνολο. Αναμένεται να παίξει επιθετικά σήμερα και να πάρει την κατοχή, αφού με μία νίκη μπορεί να μπει για τα καλά πλέον εντός της πρώτης τετράδας. Η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 1-0 την Σίλκεμποργκ με τον Μόγιες να βάζει κατά μεγάλο ποσοστό την βασική του ενδεκάδα. Στο πρωτάθλημα ανέβηκε στην μέση της βαθμολογίας, αλλά ο Σκωτσέζος τεχνικός ακόμα δεν έχει βρει το σωστό πλάνο για να παίρνει εκτός έδρας αποτελέσματα. Έρχεται από 3/4 ήττες, ενώ συνολικά φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ έχει μία νίκη σε 6 εξόδους. Η Γιουνάιτεντ έχει 3/4 εντός έδρας νίκες προσφάτως κερδίζοντας Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ, οπότε αν είναι το ίδιο σοβαρή μπορεί να μας δώσει τον άσο στο 1,75 της Novibet.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Μονακό - Ανζέ. Η Μονακό έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Φερεντσβάρος και θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική να δει εάν θα προκριθεί στον όμιλο. Νωρίτερα έχασε με 4-3 από την Λιλ και έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη αγωνιστική, γεγονός που την έχει αφήσει πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις, με την νίκη σήμερα να είναι επιτακτική. Η Ανζέ που έχασε με 1-2 και από την Ρεν φαντάζει ιδανική περίπτωση, καθώς έρχεται από 4 διαδοχικές ήττες δεχόμενη 11 γκολ και εμφανίζοντας ισάριθμα Over 2,5. Βλέπω οι Μονεγάσκοι να κερδίζουν το ματς και μάλιστα με γκολ, οπότε το 1 & Over 2,5 στο 1,83 της Novibet είναι αρκετά αξιόλογο.

Κλείνω με το Σάλκε - Φράιμπουργκ από την Γερμανία. Η Σάλκε έχασε και από την Χέρτα με 2-1 και συνεχίζει την άσχημη πορεία της μέχρι στιγμής. Έφτασε τις 6 διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εμφανίζοντας 6/7 Over 2,5 στα τελευταία ματς, όντας επιθετική ομάδα από το ξεκίνημα το σεζόν με πολλά λάθη στα μετόπισθεν. Η Φράιμπουργκ από την άλλη, τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα βρισκόμενη κοντά στην κορυφή, ενώ προέρχεται από τοπ 1-1 με τον Ολυμπιακό με το οποίο ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου. Επίσης έχει το εύκολο γκολ φέτος, ενώ σχεδόν όλα τα παιχνίδια της έχουν από 2 γκολ και πάνω. Περιμένω να δω ένα παιχνίδι με φάσεις και γκολ και το Over 2,5 στο 1,75 του  Stoiximan είναι πολύ πιθανό.

Αυτά ήταν για σήμερα τα σημεία. Ελπίζω να έγινε καλή διαλογή και να έχουμε την απαιτούμενη ευστοχία. Θα τα ξαναπούμε και αύριο μαζί σε πιο χαλαρούς δευτεριάτικους ρυθμούς.

 

Οι επιλογές μου:

 

16:00  Μονακό - Ανζέ:  1 & Over 2,5  (1,83)  - Novibet  - 15 Stake

18:15  Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ - Γουέστ  Χαμ:  1  (1,75)  - Novibet  - 15 Stale

18:30  Σάλκε - Φράιμπουργκ:  Over 2,5  (1,75)  - Stoiximan  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα