01/11/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Δραματικό το φινάλε (02/11)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Φινάλε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, με τις ομάδες να παίζουν τα ρέστα τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Υπάρχουν αρκετά ματς που πραγματικά θα είναι στην κόψη του ξυραφιού και αναμένεται να έχουμε... δράματα στο τέλος των αγώνων. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές, οπότε πάμε να τις δούμε παρακάτω.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η πρώτη έρχεται από το Σαχτάρ Ντόνετσκ - Λειψία. Ματς που έχει ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Λειψία είναι δεύτερη στον όμιλο με 9 πόντους και η Σαχτάρ ακολουθεί στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς, με την Ρεάλ να είναι στην πρώτη με 10 και την Σέλτικ τελευταία και αποκλεισμένη με 2. Το ενδιαφέρον όμως σε αυτήν την αναμέτρηση είναι πως η Σαχτάρ στο πρώτο ματς κέρδισε με 1-4 την Λειψία, κάτι που σημαίνει πως με νίκη σήμερα οι Ουκρανοί παίρνουν τη δεύτερη θέση και η Λειψία πέφτει στο Γιουρόπα Λιγκ! Οι Γερμανοί από την άλλη, έχουν την πολυτέλεια να παίζουν για δύο αποτελέσματα, ενώ παράλληλα θα κρυφοκοιτάζουν και την πρωτιά εάν δεν κερδίζει η Ρεάλ στην Μαδρίτη. Αμφότερες έχουν το εύκολο γκολ, με την Σαχτάρ να έρχεται από 6/7 G/G και 3/4 Over 2,5 και την Λειψία να προέρχεται από 4/5 Over 3,5 και 3/5 G/G. Με βάση το κίνητρο που έχουν, η λογική λέει πως κάποια στιγμή θα ανοίξει ο ρυθμός και πιθανόν να δούμε γκολ. Από την στιγμή που σκοράρουν, το G/G & Over 2,5 στο 1,98 του Stoiximan είναι μία ωραία επιλογή.

Στην ίδια λογική είναι και το Μακάμπι Χάιφα - Μπενφίκα. Η Μακάμπι έχασε με 7-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην τελευταία αγωνιστική και παρέμεινε τελευταία με 3 βαθμούς, όμως με 3 είναι και η Γιουβέντους και ελπίζει ακόμα και με έναν βαθμό σε πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, φυσικά εάν χάνουν οι Ιταλοί. Η Μπενφίκα με το 4-3 επί της Γιουβέντους κλείδωσε την πρόκριση και ουσιαστικά το μόνο της κίνητρο είναι η πρωτιά του ομίλου, καθώς ισοβαθμεί με την Παρί. Και εδώ το κίνητρο μπορεί να οδηγήσει σε γκολ, ακόμα και αν το ημίχρονο είναι 0-0! Η Μακάμπι έρχεται από 3 σερί G/G & Over 3,5 και η αήττητη Μπενφίκα έχει 5/7 G/G προσφάτως, βγάζοντας αδυναμίες στα μετόπισθεν. Μην ξεχνάμε πως οι Ισραηλινοί εντός έδρας σκόραραν και απέναντι στην Παρί, ενώ κέρδισαν και την Γιουβέντους! Και εδώ πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το G/G & Over 2,5 στο 1,87 του Stoiximan έχει καλές τύχες.

Κλείνω με το Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν από τον ίδιο όμιλο. Όπως ανέφερα και πάνω, η Γιουβέντους με 3 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση και ουσιαστικά θέλει να την κλειδώσει σήμερα, ενώ η Παρί στοχεύει στην πρωτιά την οποία και κατακτά με νίκη. Οι Ιταλοί όχι μόνο δεν είναι σταθεροί φέτος, αλλά έχουν και πάρα πολλές απουσίες σήμερα, με τον Βλάχοβιτς μάλιστα είναι αμφίβολος. Ήδη έχει 4/5 ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ανώτερη Παρί καλείται να το εκμεταλλευτεί. Οι Παριζιάνοι φορτσάρουν πιο πολύ στα μεγάλα ματς, ειδικά σε μία διοργάνωση που θέλουν να κατακτήσουν, οπότε σήμερα στόχος είναι μόνο η νίκη. Νομίζω πως Εμπαπέ και Μέσι μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό του τιμωρημένου Νειμάρ και να φτάσουν σε μία σχετικά άνετη επικράτηση. Το 2 & Over 1,5 στο 1,85 του Stoiximan αξίζει και με το παραπάνω.

Αυτές είναι οι επιλογές για σήμερα. Έχω ένα σκεπτικό στο μυαλό μου γι' αυτό και προέκυψαν αυτές οι επιλογές, οπότε ελπίζω να τα πάμε καλά. Θα υπάρξει και αύριο μπλογκ με τις επιλογές από Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Τα λέμε!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:45  Σαχτάρ  Ντόνετσκ - Λειψία:  G/G & Over 2,5  (1,98)  - Stoiximan  - 12 Stake

22:00  Μακάμπι  Χάιφα - Μπενφίκα:  G/G & Over 2,5  (1,87)  - Stoiximan  - 12 Stake

22:00  Γιουβέντους - Παρί  Σεν  Ζερμέν:  2 & Over 1,5  (1,85)  - Stoiximan  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα