12/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Δεν τριτώνει το κακό για την Μπασάκ (13/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μετά το πέρας του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτήν την αγωνιστική, σειρά παίρνουν απόψε τα Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ. Η προηγούμενη Πέμπτη κύλησε πραγματικά εξαιρετικά με ωραίο απόλυτο και σκοπός μου σήμερα είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Έχω ξεχωρίσει 4 επιλογές και θα πάμε να τις δούμε αμέσως.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή μου έρχεται από το Καραμπάγκ - Ολυμπιακός. Όλοι μας είδαμε το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και σίγουρα καταλάβαμε πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει πολλά κενά στην μεσοαμυντική του γραμμή. Ωστόσο, δεν ήταν καλός και αποτελεσματικός επιθετικά και αυτό στοίχησε. Σήμερα ψάχνει μόνο την νίκη αφού με 3/3 ήττες στον όμιλο είναι απίθανο να κυνηγήσει ακόμα και την τρίτη θέση. Ο Μίτσελ δεν έχει περιθώρια και θα παίξει επιθετικά για τους 3 βαθμούς. Η Καραμπάγκ είναι μία εξαιρετική ομάδα που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, σκοράρει με απίστευτη ευκολία και ήδη φέτος σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια έχει εμφανίσει μεγάλα σκορ, ειδικά εντός έδρας όπου συνήθως σκοράρει από 2 γκολ και άνω. Νομίζω πως θα έχουμε γκολ λόγω κινήτρου και το Over 2,5 στο 1,85 του Stoiximan είναι μία δυνατή επιλογή.

Συνέχεια με το Μπασακσεχίρ - Ρίγας. Η Μπασάκ έχασε με 0-2 από την Σίβασπορ στην Τουρκία και έφτασε στην πρώτη ήττα της σεζόν. Δημιούργησε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες αλλά ήταν άστοχη και έτσι δεν έφτασε ούτε καν στον βαθμό της ισοπαλίας. Μία από τα ίδια ήταν και στο εκτός έδρας ματς με την Ρίγας για το Κόνφερενς Λιγκ, καθώς έμεινε στο 0-0 χάνοντας και πάλι πολλές φάσεις για γκολ. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια δημιούργησε συνολικά 38 τελικές προσπάθειες και δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που δεν βλέπω να κάνει σήμερα για να τριτώνει το κακό. Η Ρίγας δεν είναι καλή ομάδα και περιμένω να λυγίσει από νωρίς. Πολύ καλή περίπτωση ο 1/1 στο 1,80 της Novibet.

Επόμενη επιλογή από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ομόνοια. Η Μάντσεστερ πήρε σπουδαία νίκη με 1-2 στην έδρα της Έβερτον και επέστρεψε στις νίκες. Σκόραρε ο Ρονάλντο που έφτασε τα 700 γκολ και ο Πορτογάλος έρχεται με φόρα και για το σημερινό παιχνίδι. Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται την νίκη για να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την πρωτιά του ομίλου και ο Τεν Χαγκ θα παρατάξει καλή ενδεκάδα για να πιέσει από την αρχή. Η Ομόνοια φαντάζει με σάκο του μποξ και η ήττα της μνε 2-3 την προηγούμενη βδομάδα από τους Άγγλους μάλλον την κολακεύει πολύ. Βλέπω ξέσπασμα των γηπεδούχων και το 1 & Over 3,5 στο 1,80 της Novibet είναι απολύτως λογικό.

Κλείνω με το Βαντούζ - Ντνίπρο. Ματς που βλέπω να έχει αρκετά γκολ ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες. Η Βαντούζ έμεινε στο 2-2 με την Σαφχάουζεν πριν λίγες μέρες και έφτασε τα 4/5 Over 3,5 προσφάτως, την ώρα που η Ντνίπρο κέρδιζε με 3-0 την Ζόρια φτάνοντας και αυτή τα 5 διαδοχικά Over 2,5. Την προηγούμενη βδομάδα το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε με 2-2 και βλέπω να έχουμε επανάληψη του σεναρίου και σήμερα. Επιλογή μου το G/G & Over 2,5 στο 2,02 του Stoiximan.

Αυτές ήταν οι επιλογές για απόψε. Κρίνετε, διαλέγετε και παίρνετε! Από εδώ ίσως να τα πούμε αύριο, αν όχι σίγουρα τα λέμε το Σάββατο!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:45  Καραμπάγκ - Ολυμπιακός:  Over 2,5  (1,85)  - Stoiximan  - 15 Stake

19:45  Μπασακσεχίρ - Ρίγας:  1/1  (1,80)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ - Ομόνοια:  1 & Over 3,5  (1,80)  - Novibet  (1,80)  - 15 Stake

22:00  Βαντούζ - Ντνίπρο:  G/G & Over 2,5  (2,02)  - Stoiximan  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q