21/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Δεν χάνει στο Λονδίνο (22/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Νέο Σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά μας με έντονους ρυθμούς στα μεγάλα πρωταθλήματα και όχι μόνο. Επιλογές σαφώς και υπάρχουν και μετά από μία διαλογή που έκανα κατέληξα σε 4 σημεία. Πριν ξεκινήσω, να αναφέρω πως την ερχόμενη βδομάδα υπάρχουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για τις ομάδες που αγωνίζονται μεσοβδόμαδα.

Τα PS Battles ήρθαν αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr! Δωρεάν για όλους! Εγγυημένα έπαθλα

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Γερμανία και το Φράιμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης. Η Φράιμπουργκ μετά την βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 5-0 στο πρωτάθλημα, κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ζανκτ Πάουλι στο Κύπελλο στην διαδικασία της παράτασης, αφού πρώτα ισοφάρισε στο 93' και πήρε την νίκη στο 119'! Στην Μπουντεσλίγκα ξεκίνησε εξαιρετικά, όμως στα 5 τελευταία ματς μετράει μία μόλις νίκη, έχοντας επηρεαστεί και από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Απέναντι της θα βρει μία Βέρντερ που μετά την ήττα της με 0-2 από την Μάιντζ, αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Πάντερμπορν στην διαδικασία των πέναλτι. Φαινομενικά μπορεί να δείχνει πως δεν είναι καλά, αλλά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετική. Με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες παραμένει αήττητη και έχει τον δεύτερο καλύτερο απολογισμό της κατηγορίας! Σήμερα αγωνίζεται σε μία έδρα που τα τελευταία 3 χρόνια δεν χάνει, ενώ στα τελευταία 10 ματς με την Φράιμπουργκ ανεξαρτήτως έδρας έχει μόλις μία ήττα. Παράδοση και φόρμα με οδηγούν προς τα δεξιά και στο Χ2 σε απόδοση 1,91 στον Stoiximan.

Συνέχεια με το Χόφενχαϊμ - Μπάγερν. Ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς η Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στο -2 από την Μπάγερν, προερχόμενη από εξαιρετικά αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα κέρδισε την Σάλκε τόσο στο πρωτάθλημα με 0-3, όσο και στο Κύπελλο με 5-1 μέσα σε λίγες μέρες και επέστρεψε στ8ις επιτυχίες. Εντός έδρας έχει φέτος 3 νίκες σε 5 παιχνίδια, όμως δεν κερδίζει στα 2 τελευταία. Η Μπάγερν φέτος στην Μπουντεσλίγκα βάλθηκε να μας τρελάνει με 5 νίκες σε 10 αγωνιστικές. Χρόνια είχαμε να δούμε κάτι ανάλογο από τους Βαυαρούς. Στα πρόσφατα παιχνίδια όμως έχουν πάρει για τα καλά μπρος οι μηχανές, αφού μετά και το 2-5 επί της Άουγκσμπουργκ στο Κύπελλο έφτασε τις 5 νίκες και την μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας σε αυτά τα 6 ματς 25 γκολ! Νομίζω πως η Μπάγερν πήρε φόρα και θα περάσει αλώβητη και από αυτό το ματς. Η επιλογή μου θα είναι το 2 & Over 2,5 στο 1,83 της Novibet.

Συνέχεια με το Μίλαν - Μόντσα. Ακόμα ένα ενδιαφέρον ματς, ειδικά εξωαγωνιστικά ελέω Μπερλουσκόνι. Ο ξακουστός Ιταλός ήταν ιδιοκτήτης της Μίλαν τα προηγούμενα χρόνια και πλέον έχει αναλάβει την Μόντσα την οποία κατάφερε να την ανεβάσει στην μεγάλη κατηγορία έχοντας ως στόχο να την πάει ψηλά τα επόμενα χρόνια. Πριν λίγες μέρες προκρίθηκε στο Κύπελλο επί της Ουντινέζε με 2-3, ενώ στο πρωτάθλημα με ένα σερί 3-1-1 προσφάτως έφτασε κοντά στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς η Μίλαν έρχεται από το διπλό στην Βερόνα με 1-2, φτάνοντας τις 5 νίκες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην τρίτη θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Νάπολι και η νίκη απόψε είναι μονόδρομος. Περιμένω να την επιβεβαιώσει και μάλιστα με αρκετά γκολ, καθώς εντός έδρας είναι επιθετική, ενώ δεν αποκλείεται αν συνεισφέρει σε αυτό και η ανεβασμένη Μόντσα. Καλή περίπτωση το 1 & Over 2,5 στο 2,00 της Novibet.

Κλείνω με το ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Τσέλσι ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα προερχόμενη από διαδοχικές νίκες σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με μηδέν παθητικό, όμως στο τελευταίο ματς με την Μπρέντφορντ δυσκολεύτηκε αρκετά μένοντας στο 0-0. Η Μάντσεστερ από την άλλη, επικράτησε με πολύ εύκολο τρόπο κόντρα στην Τότεναμ με 2-0 και επέστρεψε άμεσα στις νίκες. Ο Τεν Χαγκ έχει βρει την χημεία για να παίρνει πλέον αυτό που θέλει, με αποτέλεσμα να έχει κάνει ένα καλό σερί που έχει φτάσει την ομάδα στο -1 από την τετράδα. Χωρίς τον Ρονάλντο αποδίδει μάλιστα καλύτερα, με τον Πορτογάλο να είναι προς το παρόν εκτός ομάδας. Απέναντι στην Τσέλσι έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σερί, καθώς στα 11 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετρά μόλις μία ήττα από τους Λονδρέζους. Έχω την αίσθηση πως η Μάντσεστερ δεν θα χάσει σήμερα και το Χ2 στο 1,78 του Stoiximan αξίζει.

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Ελπίζω να σας κάλυψα με τα σημεία. Θα τα πούμε ξανά αύριο με το πρόγραμμα της Κυριακής. Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε!

 

Οι επιλογές μου:

 

16:30  Φράιμπουργκ - Βέρντερ  ΒρέμηςΧ2  (1,91)  - Stoiximan  - 12 Stake

16:30  Χόφενχαϊμ - Μπάγερν:  2 & Over 2,5  (1,83)  - Novibet  - 15 Stake

19:00  Μίλαν - Μόντσα:  1 & Over 2,5  (2,00)  - Novibet  - 12 Stake

19:30  Τσέλσι - Μάντσεστερ  ΓιουνάιτεντΧ2  (1,78)  - Stoiximan  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα