10/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Combo με προδιαγραφές (11/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Δεν ήταν καλή η χθεσινή ημέρα καθώς από νωρίς μάς πέταξε εκτός η Βαλένθια. Το κερασάκι ήρθε με το στραβοπάτημα της Μπάγερν που το τελευταίο διάστημα στην Μπουντεσλίγκα μάλλον θα μας τρελάνει. Τα αφήνουμε πίσω μας και πάμε στο σήμερα. Αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι με ωραίες επιλογές, το οποίο όμως χρειάζεται και προσοχή αφού βρισκόμαστε εν μέσω ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τρεις επιλογές υπάρχουν για σήμερα, όλες με combo, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε...

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται πολύ νωρίς το μεσημέρι από το Αταλάντα - Κρεμονέζε. Η Αταλάντα συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 0-2 και την Μόντσα. Ιδιαίτερα σοβαρή φέτος, παίζει καλό ποδόσφαιρο και κοιτάζει την ουσία. Το σερί της μέχρι στιγμής είναι στο 4-1-0, σκοράροντας σε όλα τα ματς, ενώ στα 3 εξ αυτών σκόραρε τουλάχιστον από 2 γκολ. Στόχος είναι άλλο ένα τρίποντο σήμερα κόντρα σε μία... άνοστη Κρεμονέζε. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4 ήττες και μία ισοπαλία, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα μόνο στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Σασουόλο (0-0). Εκτός έδρας ήδη έχει 3/3 ήττες και στις 2 από αυτές έφαγε... τριάρες από Φιορεντίνα και Ίντερ. Περιμένω από την ομάδα του Μπέργκαμο να μπει σοβαρά σε ακόμα ένα παιχνίδι και να μας δώσει το 1 & Over 2,5 στο 1,83 της Novibet, αφού η Κρεμονέζε δεν φημίζεται για την αμυντική της σταθερότητα.

Συνέχεια με το Τουλούζ - Ρεμς. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τουλούζ το τελευταίο διάστημα. Έχασε και από την Κλερμόν με 2-0 και έφτασε τις 3 σερί ήττες και τις 4 διαδοχικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σε αυτά τα 4 παιχνίδια δέχτηκε συνολικά 10 γκολ, δεχόμενη τουλάχιστον από 2 τέρματα ανά ματς, εμφανίζοντας παράλληλα και 4/5 Over 2,5 προσφάτως. Η Ρεμς έμεινε στο 1-1 με την Λανς σε ένα ματς πλούσιο σε φάσεις και έφτασε τις 3 ισοπαλίες στα 4 τελευταία ματς, στα οποία διατηρεί και το αήττητο. Έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα ματς, έχει σημειώσει 6/6 G/G και γενικά δείχνει μία ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό. Αυτή την στιγμή οι φιλοξενούμενοι πείθουν ξεκάθαρα περισσότερο και θεωρώ πως θα φύγουν χωρίς ήττα από την Τουλούζη. Πιθανό να δούμε και γκολ με τον τρόπο που παίζουν, οπότε το Χ2 & Over 1,5 στο 2,10 της Novibet είναι πολύ προκλητικό.

Κλείνω με το Αστέρας Τρίπολης - Άρης. Ο Αστέρας έχει βαλθεί να συνεχίζει κάθε βδομάδα με ισοπαλία. Έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Λαμία και έφτασε τις 3/3 φέτος εμφανίζοντας 2 διαδοχικά 0-0. Προτεραιότητα και σήμερα για τους Αρκάδες είναι η αποφυγή της ήττας, όμως το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο Άρης που ενισχύθηκε φέτος προς το παρόν δεν πείθει έχοντας μία νίκη σε 3 αγωνιστικές. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 αλλά έχασε πέναλτι για να πάρει την νίκη και σήμερα το τρίποντο είναι ιδιαίτερα κομβικό, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως οι Θεσσαλονικείς δεν θα χάσουν σήμερα και πιθανόν να το κάνουν και με λίγα γκολ. Το combo Χ2 & Under 3,5  στο 1,73 της Novibet είναι μία πάρα πολύ δυνατή επιλογή.

Αυτά ήταν τα σημεία μας για σήμερα. Οι επιλογές είναι πολύ δυνατές, αλλά πρέπει να αποδειχθούν και στην πράξη από τις ομάδες. Υπάρχει μία πιθανότητα να τα πούμε και αύριο, αν όχι όμως, θα είμαστε εδώ ξανά την Τρίτη με το Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Οι επιλογές μου:

 

13:30  Αταλάντα - Κρεμονέζε:  1 & Over 2,5  (1,83)  - Novibet  - 12 Stake

16:00  Τουλούζ - Ρεμς:  X2 & Over 1,5  (2,10)  - Novibet  - 12 Stake

21:30  Αστέρας  Τρίπολης - Άρης:  X2 & Under 3,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake