15/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Από εκεί που σταμάτησε η Ίντερ (16/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Άκρως ενδιαφέρον είναι και το σημερινό κυριακάτικο πρόγραμμα. Πολλά τα παιχνίδια, με τις... ευρωπαίες να παίζουν κατά κύριο λόγο σήμερα. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές και θα πάμε να τις δούμε σιγά σιγά παρακάτω.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται νωρίς από το Ίντερ - Σαλερνιτάνα. Η Ίντερ πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς απέσπασε το 3-3 και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης. Εντυπωσιακό το παιχνίδι, με την Ίντερ να χάνει στο φινάλε και κλασική ευκαιρία για να πάρει και το τρίποντο. Ιδιαίτερα ανεβασμένη η ψυχολογία της, καθώς νωρίτερα είχε κερδίσει την Μπάρτσα με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και για το πρωτάθλημα επικράτησε της Σασουόλο με 1-2. Έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη  βαθμολογία και η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ιντζάγκι που αναμένεται να μπει δυνατά από νωρίς. Η Σαλερνιτάνα κέρδισε με 2-1 την Βερόνα και πήρε μόλις την δεύτερη νίκη της στην σεζόν. Τελείως επιθετική ομάδα, δεν διστάζει να επιτεθεί αφήνοντας κενά πίσω, οδηγώντας έτσι τα ματς σε υψηλό τέμπο. Χαρακτηριστικό είναι πως έρχεται από 5/6 G/G, 5 σερί Over 2,5 και 3/5 Over 3,5. Το παιχνίδι μπορεί να ξεφύγει εύκολα και το Over 3,5 στο 2,20 στη Novibet αξίζει και με το παραπάνω.

Επόμενη στάση στο Μπάγερν - Φράιμπουργκ. Η Μπάγερν κέρδισε με 2-4 την Βικτόρια Πλζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση και κατά πάσα πιθανότητα κλείδωσε και την πρωτιά. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα δεν μας τα λέει καλά, καθώς αν και κέρδιζε με 0-2 την Ντόρτμουντ, ισοφαρίστηκε στο φινάλε σε 2-2 μένοντας με τον βαθμό. Έχει στραβοπατήσει αρκετές φορές φέτος και ο Νάγκελσμαν δεν θέλει να σκέφτεται νέα γκέλα στο σημερινό παιχνίδι. Η Φράιμπουργκ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη, καθώς κέρδισε με 0-4 και την Ναντ στο Γιουρόπα Λιγκ και έφτασε το σερί της στο 8-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις! Σίγουρα μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει στον ρυθμό ώστε να δούμε ένα ματς πλούσιο σε φάσεις και τέρματα. Και εδώ θα πάω με το Over 3,5 στο 1,97 στη Novibet.

Κλείνω με Γαλλία και το Μονακό - Κλερμόν. Βαριά ήττα γνώρισε στην Τουρκία η Μονακό, καθώς ηττήθηκε με 4-0 από την Τραμπζονσπόρ. Κάπως έτσι σταμάτησε και το νικηφόρο σερί της και έδειξε για άλλη μία φορά τις αμυντικές της αδυναμίες. Πολύ επιθετική ομάδα έχοντας τελευταία 4/5 Over 3,5 και 3/5 G/G. Νίκη πήρε η Κλερμόν που κέρδισε με 2-1 την Οσέρ και έφτασε τις 2 διαδοχικές στο πρωτάθλημα. Επίσης παίζει πολύ ανοιχτά ανεξαρτήτως αντιπάλου, έχοντας εμφανίσει και αυτή 3 συνεχόμενα G/G & Over 3,5. Πιστεύω θα έχουμε γκολ στην αναμέτρηση και θα δούμε γκολ και στις δύο εστίες, οπότε το G/G στο 1,90 του Stoiximan αξίζει να τιμηθεί.

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Πάμε να δούμε γκολ και να πληρωθούμε με θέαμα. Πιθανόν να τα πούμε και αύριο. Αν όχι, επιστρέφουμε την Τρίτη!

 

Οι επιλογές μου:

 

13:30  Ίντερ - Σαλερνιτάνα:  Over 3,5  (2,20)  - Novibet  - 15 Stake

18:05  Μονακό - Κλερμόν:  G/G  (1,90)  - Stoiximan  - 12 Stake

20:30  Μπάγερν - Φράιμπουργκ:  Over 3,5  (1,97)  - Novibet  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q