29/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Ανεπίτρεπτο για τους Βαυαρούς (30/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Οι εθνικές επιτέλους αποτελούν παρελθόν προς το παρόν, σε μία περίοδο που μετά από χρόνια μπορώ να πω δεν πήγε καλά. Συνήθως έβγαιναν ταμεία παραδοσιακά, αλλά η μόνη καλή μέρα ήταν η τελευταία και αυτό αν αφαιρέσουμε το ρισκαδόρικο χινάρι της Κύπρου. Αλλάζουμε όμως πρόγραμμα και μπαίνουμε ξανά σε κανονική ροή πρωταθλημάτων. Το πρόγραμμα σήμερα είναι κάπως... λάιτ, όμως υπάρχουν επιλογές και θα πάμε να τις δούμε αμέσως...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Γαλλία και το Ανζέ - Μαρσέιγ. Η Ανζέ έκλεισε με εξαιρετικό τρόπο την διακοπή σημειώνοντας 2 διαδοχικές νίκες, τις πρώτες μάλιστα στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, έχει μόλις μία νίκη σε 4 εντός έδρας παιχνίδια και ουσιαστικά θα παλέψει για να σώσει την χρονιά με την μέχρι τώρα πορεία της. Αντιθέτως, η Μαρσέιγ κάνει πρωταθλητισμό βρισκόμενη μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Παρί. Στο τελευταίο παιχνίδι έμεινε στο 1-1 με την Ρεν και απόψε θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες. Εκτός έδρας είναι αήττητη με 2 νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχτεί μάλιστα μόλις ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες σήμερα, η διακοπή θεωρώ πως της έκανε κακό στην φόρμα της και η ανώτεροι Μασσαλοί περιμένω να δείξουν την ανωτερότητά τους. Πάμε με το διπλό στο 1,86 της Novibet.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Μπάγερν - Λεβερκούζεν. Η Μπάγερν συνεχίζει να προβληματίζει το τελευταίο διάστημα και ήδη οι φήμες περί αποχώρησης Νάγκελσμαν έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασε με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ και έφτασε τις 4 διαδοχικές γκέλες έχοντας 3/4 ισοπαλίες. Έπεσε στην πέμπτη θέση και στο -5 από την κορυφή και αν μη τι άλλο δεν έχει περιθώρια για νέα στραβοπατήματα. Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται όμως και η Λεβερκούζεν που με το 1-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης έμεινε με μία νίκη σε 7 αγωνιστικές και παραμένει στο όριο του υποβιβασμού. Νομίζω πως η Μπάγερν απέναντι σε αυτήν την προβληματική Λεβερκούζεν έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα να το κάνει με εμφατικό τρόπο. Θεωρώ πως το 1 & Over 3,5 στο 2,10 της Novibet έχει τύχες και λέω να το προτιμήσω, αφού οι Βαυαροί στα ματς με μεγάλους αντιπάλους παίζουν καλύτερα.

Κλείνω με Πορτογαλία και το Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Ζιλ Βιθέντε. Η Σπόρτινγκ μετά από ένα καλό σερί επανήλθε στις ήττες χάνοντας με 2-1 από την Μποαβίστα, σε ένα παιχνίδι όπου και πάλι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα γκολ. Με 3 νίκες σε 7 αγωνιστικές και γκολ 13-1- είναι στην όγδοη θέση και ψάχνει την αναρρίχηση, καθώς μέχρι στιγμής στα περισσότερα ματς δεν είχε την τύχη με το μέρος της χάνοντας πολλές τελικές προσπάθειες. Έναν βαθμό κάτω της βρίσκεται η Ζιλ Βιθέντε που έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Ρίο Άβε και το σερί της έφτασε το 2-3-2. Έρχεται από 3/4 G/G & Over 2,5 και είναι γενικά μία ομάδα που σκοράρει παίζοντας ανοιχτά. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα και περιμένω να βρει ένα γκολ, ωστόσο νομίζω πως θα ηττηθεί από την ανώτερη Σπόρτινγκ. Τα «λιοντάρια» όποτε βρίσκουν την Ζιλ την κερδίζουν, με τις 4 από τις 5 τελευταίες νίκες να έχουν συνδυαστεί με το G/G. Στο ίδιο σενάριο θα μείνω και σήμερα και θα κρατήσω το 1 & G/G στο 3,25 της Novibet.

Αυτά ήταν για σήμερα τα παιχνίδια. Διαλέγετε ότι σας αρέσει και τα ποντάρετε αναλόγως. Τα ξαναλέμε αύριο με τα παιχνίδια του Σαββάτου!

 

Οι επιλογές μου:

 

21:00  Σπόρτινγκ  Λισσαβόνας - Ζιλ  Βιθέντε:  1 & G/G  (3.25)  - Novibet  - 10 Stake

21:30  Μπάγερν - Λεβερκούζεν:  1 & Over 3,5  (2,10)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Ανζέ - Μαρσέιγ:  2  (1,86)  - Novibet  - 12 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q