30/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Αδικείται η Ρόμα (01/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Καλό μήνα με υγεία για όλο τον κόσμο. Από χθες έχουμε μπει σε κανονική ροή πρωταθλημάτων και το σημερινό κουπόνι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή μιας και οι ομάδες έχασαν την φόρμα τους και κάποιες μπορούν να αναγεννηθούν μέσα από αυτό το διάστημα. Δεν χάνω όμως άλλο χρόνο, πάμε στα παιχνίδια.

Ξεκινάω από Αγγλία και το Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι. Λονδρέζικο ντερμπάκι το σημερινό, με την Πάλας του Βιεϊρά να θέλει να δώσει συνέχεια στο μίνι αήττητο προερχόμενη από 2 σερί ισοπαλίες. Απέναντι στους μεγάλους δεν τα πηγαίνει συνήθως καλά, ενώ κόντρα στην Τσέλσι μετρά 20 ήττες σε 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα! Η Τσέλσι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την σεζόν, ο Τούχελ ήδη αποτελεί παρελθόν και έχει χάσει έδαφος στην μάχη ακόμα και της τετράδας. Ο Πότερ ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο και οι δύο βδομάδες χωρίς ματς τον βοήθησαν να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα. Εκτιμώ πως θα παρουσιαστεί πιο σοβαρή σήμερα και το διπλό στο 1,91 της Novibet θα παιχτεί.

Πάμε και για μία στάση στην Γαλλία και στο Στρασβούργο - Ρεν. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι αρκετά δυνατές, αλλά έχουν την τάση για ισοπαλίες. Δεν θα σταθώ όμως σε σημεία, αλλά στα γκολ. Αμφότερες έχουν την τάση να σκοράρουν και να δέχονται εύκολα τέρματα, με το Στρασβούργο να προέρχεται από 6/8 G/G φέτος και την Ρεν να έρχεται από 8/10 G/G σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Νομίζω πως το παιχνίδι ξεκινά από το 1-1 και δεν αποκλείω να τελειώσει και εκεί. Η επιλογή μου θα είναι το τίμιο G/G στο 1,70 του Stoiximan.

Συνέχεια με το ντέρμπι στο Μιλάνο, το Ίντερ - Ρόμα. Βαριά ήττα γνώρισε η Ίντερ που έχασε με 3-1 από την Ουντινέζε στο τελευταίο της παιχνίδι. Δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν έχοντας 4 νίκες και 3 ήττες στο πρωτάθλημα, γεγονός που την έχει αφήσει αρκετά πίσω από την κορυφή. Το γεγονός πως έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα με 11 γκολ λέει πολλά, έχοντας χάσει την ομοιογένεια που είχε. Από την άλλη, έχουμε μία Ρόμα που έχασε με 0-1 από την Αταλάντα χάνοντας πάρα πολλές φάσεις για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, αν όχι και την νίκη. Και αυτή έχει 4 νίκες σε 7 ματς, ωστόσο βγάζει μία σταθερότητα λόγω Μουρίνιο, έστω και αν το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι και το καλύτερο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει περάσει ωραίες στιγμές στην Ίντερ, αλλά σίγουρα θα ήθελε να πληγώσει την πρώην ομάδα του. Νομίζω πως έχει το υλικό και την ποιότητα να τα καταφέρει και οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα την Ρόμα. Αν αξίζει κάτι, αυτό είναι το Χ2 στο 1,80 του Stoiximan.

Κλείνω με το Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα από την Ισπανία. Προφανώς και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές διαφορές και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης και φαβορί. Φιλότιμη η Μαγιόρκα, αλλά στα πιο σημαντικά ματς φέτος έχασε από Μπέτις και Ρεάλ και πήρε ένα 0-0 στην έδρα της Μπιλμπάο. Η Μπαρτσελόνα βρήκε χημεία, σκοράρει πολύ εύκολα και ο Λεβαντόφσκι έχει πάρει για τα καλά το όπλο του. Βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και η νίκη είναι μονόδρομος. Νομίζω πως οι «μπλαουγκράνα» θα περάσουν σήμερα από την Μαγιόρκα και πολύ πιθανό να το κάνουν και με αρκετά γκολ. Αξίζει το ρίσκο στο 2 & Over 2,5 στο 1,91 της Novibet.

Αυτές ήταν οι επιλογές μου για σήμερα. Είναι αρκετές και νομίζω πως έχουν πολύ καλές τύχες. Κρίνετε και διαλέγετε. Τα ξαναλέμε αύριο με το πρόγραμμα της Κυριακής!

 

Οι επιλογές μου:

 

17:00  Κρίσταλ Πάλς - Τσέλσι:  2  (1,91)  - Novibet  - 12 Stake

18:00  Στρασβούργο - Ρεν:  G/G  (1,70)  - Stoiximan  - 12 Stake

19:00  Ίντερ - Ρόμα:  X2  (1,80)  - Stoiximan  - 15 Stake

22:00  Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα:  2 & Over 2,5  (1,91)  - Novibet  - 12 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q