17/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Ψάχνει το ξέσπασμα η Γουέστ Χαμ (18/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Γεμάτη η μέρα σήμερα από τους αγώνες του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ, με τις επιλογές φυσικά να είναι αρκετές. Έχω ξεχωρίσει 4 για να γίνει το παιχνίδι μας σήμερα και ελπίζω να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στα περασμένα σημεία. Πάμε να τα δούμε...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Πολωνία και το Ρακόφ - Σλάβια Πράγας. Η Ρακόφ είναι μία ομάδα που ξεκίνησε εντυπωσιακά τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την πορεία της στην Ευρώπη. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ, στην Πολωνία έχει σερί 2-1-1 και έχει φτάσει στα πλέι οφς του Κόνφερενς Λιγκ σκοράροντας πολύ εύκολα σε κάθε παιχνίδι. Την Σλάβια την είδαμε με τον Παναθηναϊκό στα δύο παιχνίδια και είδαμε πως έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έρχεται από 3 σερί G/G, κερδίζοντας στο τελευταίο ματς με 2-3 την Γιάμπλονετς. Περιμένω από τις δύο ομάδες να δείξουν τις επιθετικές τους αρετές και να μας δώσουν το G/G στο 1,78 του Stoiximan.

Η Novibet σε συνεργασία με το Bet-Planet δημιούργησαν μια ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Επόμενη στάση στο Βαντούζ - Ραπίντ Βιέννης. Η μικρή Βαντούζ έκανε την έκπληξη απέναντι στην Κόνιασπορ και με τη νίκη της με 2-4 στην Τουρκία προκρίθηκε στα πλέι οφς! Το γεγονός πως παίζει χωρίς άγχος την έχει ευνοήσει στην διοργάνωση, όμως γενικά πρόκειται για μία ομάδα που σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ, έχοντας τελευταία 4 διαδοχικά G/G και 3 σερί Over 4,5! Η Ραπίντ δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού, καθώς κατάφερε να πάρει την πρόκριση εντός έδρας στην παράταση ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0. Μέτρια η πορεία της στα τελευταία ματς έχοντας μία νίκη σε 4 παιχνίδια, εμφανίζοντας σε αυτά 3/4 G/G και παράλληλα της αδυναμίες της στα μετόπισθεν. Με τον τρόπο που παίζουν αμφότερες βλέπω να σκοράρουν και οι δύο και το G/G στο 1,72 του Stoiximan είναι μία καλή περίπτωση.

Συνέχεια στο Κολωνία - ΜΟΛ Φέχερβαρ. Εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και δεν είναι άλλο φυσικά από την Κολωνία. Οι Γερμανοί πήραν το εκτός έδρας 2-2 από την Λειψία και έφτασαν τους 4 βαθμούς στις 2 πρώτες αγωνιστικές, έχοντας και μία πρόκριση στο Κύπελλο. Και στα 3 ματς εμφάνισαν το G/G & Over 3,5 παίζοντας ιδιαίτερα επιθετικά παντού. Απόψε θέλουν να επικρατήσουν με μεγάλο σκορ ώστε να εξασφαλίσουν από σήμερα την παρουσία τους στους ομίλους. Απέναντί τους θα βρουν μία ΜΟΛ που απέκλεισε την Πετροκούμπ στον προηγούμενο γύρο, αλλά είναι μία ομάδα με πολλά προβλήματα, ειδικά εκτός έδρας. Στα 4 φετινά της παιχνίδια μετρά 3/4 ήττες δεχόμενη σε όλες από 2 γκολ και πάνω. Δύσκολα τα πράγματα σήμερα, με το 1 & Over 2,5 στο 1,93 της Novibet να είναι μία δυνατή επιλογή.

Κλείνω με το Γουέστ Χαμ - Βίμποργκ. Η Γουέστ Χαμ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την χρονιά χάνοντας τόσο από την Μάντσεστερ Σίτι με 0-2, όσο και από τη Νότινγκχαμ με 1-0. Στο τελευταίο ματς έχασε σωρεία ευκαιριών και πέναλτι για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό αλλά δεν σκόραρε. Ο Μόγιες σήμερα ψάχνει μία νίκη όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ώστε να επαναφέρει την ηρεμία και να δώσει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, οπότε θα παρατάξει επιθετικό σχήμα. Η Βίμποργκ είναι ομάδα που παίζει ούτως η άλλως επιθετικά στην Δανία εμφανίζοντας μεγάλα σκορ, καθώς δεν κλείνεται στα μετόπισθεν. Δεν βλέπω να αντέχει στο Λονδίνο και το 1 & Over 2,5 στο 1,73 του Stoiximan αξίζει.

Λοιπόν, με αυτές τις επιλογές θα πάμε σήμερα. Όλα τα σημεία τα βλέπω εξίσου το ίδιο, οπότε ουσιαστικά κρατάτε ότι σας φαίνεται πιο δυνατό. Μαζί τα ξαναλέμε αύριο από εδώ με το νέο πρόγραμμα σε ροή πρωταθλημάτων. Τα λέμε!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:00  Ρακόφ - Σλάβια  Πράγας:  G/G  (1,78)  - Stoiximan  - 15 Stake

21:00  Βαντούζ - Ραπίντ  Βιέννης:  G/G  (1,72)  - Stoiximan  - 15 Stake

21:30  Κολωνία - ΜΟΛ  Φέχερβαρ:  1 & Over 2,5  (1,93)  - Novibet - 15 Stake

21:45  Γουέστ  Χαμ - Βίμποργκ:  1 & Over 2,5  (1,73)  - Novibet - 15 Stake