20/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Πρώτη στάση η Λαμία (20/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Με το ελληνικό πρωτάθλημα να βρίσκεται και πάλι στην σέντρα το κουπόνι μας πλέον είναι ασφυκτικά γεμάτο και με πολλές επιλογές. Το μπλογκ εδώ και καιρό γράφει θετικά και από μέρα σε μέρα περιμένουμε να μπει και η κάβα στο σάιτ για να αποτυπώνουμε την καλή πορεία. Ένας χαμός σήμερα από αγώνες, με 4 να ξεχωρίζουν στα δικά μου μάτια για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πάμε να τους δούμε.

Η Novibet σε συνεργασία με το Bet-Planet δημιούργησαν μια ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Ξεκίνημα από την Αγγλία και αρχικά από το Λέστερ - Σαουθάμπτον. Συγκρούονται δύο ομάδες που μέχρι στιγμής προσφέρουν γκολ και θέαμα στο κοινό. Η Λέστερ έρχεται από την ήττα με 4-2 κόντρα στην Άρσεναλ, , ενώ η Σαουθάμπτον από το εντός έδρας 2-2 με την Λιντς στο Σεντ Μέρις. Αμφότερες σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν 2/2 G/G & Over 3,5, με την φιλοσοφία του Ρότζερς και του Χάζενχουτλ να είναι παρόμοια και επιθετική προς το παρόν. Περιμένω την ίδια συμπεριφορά και από τους δύο και το Over 2,5 στο 1,65 του Stoiximan είναι πολύ πιθανό.

Συνέχεια με το Μπόρνμουθ - Άρσεναλ. Η Μπόρνμουθ ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία, καθώς επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, καθώς ήρθε ο εύκολος διασυρμός από την Μάντσεστερ Σίτι με 4-0. Δύσκολο το φετινό της έργο για την παραμονή, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Η Άρσεναλ πιστοποίησε για άλλη μία φορά πως φέτος η χροιά δεν θα είναι η ίδια με τις προηγούμενες σεζόν. Επικράτησε με 4-2 της Λέστερ, με τον Ζέσους να σκοράρει 2 γκολ και να παίρνει το βάρος της επίθεσης. Έκανε το 2/2 και ο Αρτέτα μπορεί να χαμογελά για το δημιούργημά του, αφού φέτος μπορεί να καταφέρει τους στόχους του. Περιμένω σοβαρή την Άρσεναλ για άλλο ένα ματς και το 2 & Over 1,5 στο 1,70 της Novibet είναι μία καλή επιλογή.

Πάμε και στα δικά μας μέρη και στο Λαμία - ΑΕΚ. Από την Λαμία δεν περιμένουμε κάτι το συνταρακτικό φέτος. Η λογική λέει πως θα κοιτάξει να σωθεί και από εκεί και πέρα να πάρει μία αξιοπρεπέστατη θέση. Το ίδιο φυσικά δεν συμβαίνει με την ΑΕΚ που μπαίνει φέτος στο καινούριο της γήπεδο και θέλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενισχύθηκε σημαντικά, κράτησε βασικούς παίκτες της περσινής σεζόν και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί σε μία έδρα όπου τα τελευταία χρόνια συνήθως φεύγει με το διπλό. Περιμένω να πάρει το τρίποντο με μία επαγγελματική νίκη και το συνδυαστικό 2 & Over 1,5 στο 1,91 της Novibet είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Ιταλία και το Τορίνο - Λάτσιο. Η Τορίνο κέρδισε με 1-2 την Μόντσα στην πρώτη αγωνιστική έχοντας πολύ καλή παρουσία και σε συνδυασμό με την πρόκρισή της στο Κύπελλο νωρίτερα επί της Παλέρμο, έκανε το 2/2 για φέτος έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία. Από την άλλη, η Λάτσο κέρδισε πολύ δύσκολα την Μπολόνια με 2-1, σε ένα ματς όπου έμεινε με 10 παίκτες από νωρίς, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά πήρε 3 σημαντικούς βαθμούς. Θέλει συνέχεια σήμερα, αλλά συνήθως απέναντι στην Τορίνο δυσκολεύεται πολύ. Στα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια μετρούν 6/8 G/G και αυτή θα είναι η επιλογή μου και για το σημερινό ματς σε απόδοση 1,70 στη Novibet.

Η Novibet σε συνεργασία με το Bet-Planet δημιούργησαν μια ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Με αυτά τα παιχνίδια θα πάμε σήμερα, οπότε διαλέγετε και παίρνετε. Υπάρχουν και πολλές αναλύσεις στην αρχική σελίδα του σάιτ οπότε μπορείτε να ρίξετε μία ματιά και εκεί. Τα ξαναλέμε αύριο με το κυριακάτικο πρόγραμμα!

Οι επιλογές μου:

17:00  Λέστερ - Σαουθάμπτον:  Over 2,5  (1,65)  - Stoiximan  - 15 Stake

19:30  Μπόρνμουθ - Άρσεναλ:  2 & Over 1,5  (1,70)  - Novibet  - 15 Stake

19:30  Τορίνο - Λάτσιο:  G/G  (1,70)  - Novibet  - 12 Stake

21:30  Λαμία - ΑΕΚ:  2 & Over 1,5  (1.91)  - Novibet  (15 Stake)