Τσουκουέζε 03/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Προβάδισμα στη Λίβερπουλ, ειδικό με Τσουκουέζε

Καλημέρα σε όλους. Βραδιά Champions League σήμερα και η «μελέτη» έβγαλε δύο μονά σημεία από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στην Βιγιαρεάλ, πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Δεύτερο ματς της σειράς στις 22:00 σήμερα στο «Θεράμικα» με την Λίβερπουλ να έχει ισχυρό προβάδισμα από το ματς της Αγγλίας, όταν και νίκησε με 2-0. Ο Κλοπ έπαιξε φουλ επιθετικά, ο Έμερι δεν μπόρεσε ουδέποτε στην αναμέτρηση να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό και το «πλήρωσε» με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε δεχθεί και άλλα γκολ αν οι παίκτες των γηπεδούχων δεν ήταν τόσο άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Θυμίζουμε ότι το εκτός έδρας γκολ δεν έχει ισχύ στο Champions League.

Σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η Βιγιαρεάλ είναι αυτή που καλείται να δημιουργήσει παιχνίδι και να γίνει επικίνδυνη, έτσι ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες για πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Απέναντι στην Λίβερπουλ ωστόσο μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της. Οι Άγγλοι θα παίξουν το σύνηθες παιχνίδι τους για ακόμα μία αγωνιστική. Φουλ επίθεση, διαρκές πρέσινγκ στην αντίπαλη περιοχή του αντιπάλου. Σε αυτό το κομμάτι είναι που υστερούν τα «κίτρινα υποβρύχια». Τίμιος ο Αλμπιόλ ωστόσο έχει μεγαλώσει σε ηλικία και πάντοτε ήταν ένα αργό στόπερ. Επιπρόσθετα ο Εστουπινάν πολλές φορές ξεχνιέται στην επίθεση ενώ ο Πάου Τόρες υστερεί επίσης σε ότι αφορά την ταχύτητα. Ντίαζ-Μανέ-Σαλάχ αναμένεται να είναι η τριάδα της επίθεσης για τους φιλοξενούμενους που θα εναλλάσουν συνεχώς θέσεις. Ο Μανέ μπορεί να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης σε ρόλο ψευτοεννιαρού ωστόσο κάλλιστα μπορούμε να τον δούμε να παίζει και στην αριστερή πλευρά.

Οι «ρεντς» αποτελούν ένα ποιοτικότερο σύνολο που σήμερα θα παίξει εκ νέου για τη νίκη. Προσφέρουν σημαντικές βοήθειες από τα άκρα οι Ρόμπερτσον και Άαρνολντ ενώ Αλκάνταρα και Χέντερσον συνεισφέρουν επίσης στο δημιουργικό κομμάτι. Θα βρεθούν οι κενοί χώροι καθώς η Βιγιαρεάλ είναι αναγκασμένη να επιτεθεί, περιμένω ένα ματς με αρκετά γκολ και τους φιλοξενούμενους νικητές. Πρώτη επιλογή θα αποτελέσει το διπλό & GG σε απόδοση 3.10. Δεύτερη επιλογή για σήμερα θα είναι το over 1.5 προσπάθειες για γκολ του Τσουκουέζε σε απόδοση 2.27. Ο Νιγηριανός αποτελεί έναν γρήγορο παίκτη με την μπάλα στα πόδια ενώ έχει και άριστη τεχνική κατάρτιση. Δεδομένου ότι η Βιγιαρεάλ θα «κυνηγήσει» τα γκολ, αναμένω να πάρει προσπάθειες από τα αριστερά όπου θα πάει στο 1v1 τον Ρόμπερτσον, με στόχο να συγκλίνει και να σουτάρει.

Οι προτάσεις μου:

(Μονά)

22:00 Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ: 2 & GG (3.10) / Stoiximan - 5 units
22:00 Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ: Over 1.5 προσπάθειες για γκολ Τσουκουέζε (2.27) / Stoiximan - 7 units