31/12/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Πρωτοχρονιά με θέαμα

Καλημέρα σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος! Εύχομαι υγεία και όλες οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Έχουμε αγωνιστική δράση καθώς τα πρώτα ματς της Premier League για το έτος 2022 είναι γεγονός. Μετά από μελέτη, ξεχώρισα δύο δυνατά σημεία τα οποία και θα αναλυθούν παρακάτω.

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στις 14:30. Καταπληκτική η πορεία της Άρσεναλ στα τελευταία ματς όπου μετράει και τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση. Δεν θυμίζει σε τίποτα την άναρχη ομάδα των πρώτων αγωνιστικών, πείθει με το καθηλωτικό παιχνίδι της καθώς ο Αρτέτα φαίνεται πάντοτε να παίρνει αυτό που ζητάει από τους παίκτες του. Από την άλλη πλευρά, ο Πεπ συνεχίζει να μένει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες του. Αρέσκεται στο να έχει την κατοχή αλλάζοντας πολλές πάσες, κλείνοντας τον αντίπαλο στην άμυνα. Ωστόσο, πιστεύω πως οι γηπεδούχοι σήμερα θα μπορέσουν να σκοράρουν γκολ στην αντεπίθεση. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Σάκα, δένουν αρμονικά οι Έντεγκαρντ και Μαρτινέλι πίσω από τον φουνταριστό Λακαζέτ. Αμφότερες σκοράρουν με μεγάλη ευκολία στις αναμετρήσεις τους, φυσικά τον πρώτο λόγο στον αγώνα θα έχουν τα γκολ και το συνδυαστικό GG & Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Συνέχεια στις 17:00 με το Γουότφορντ - Τότεναμ.  Χτυπημένη τις προηγούμενες εβδομάδες από τον Covid-19, η Γουότφορντ έδειξε να της λείπουν ανάσες στο τελευταίο ματς χάνοντας με 4-1 από την Γουέστ Χαμ. Η Τότεναμ από την άλλη βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω για ένα ολόκληρο ημίχρονο ωστόσο κόλλησε στο 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ο Ρανιέρι αναμένεται και πάλι να παίξει επιθετικά, έτσι έχει συνηθίσει να κάνει όλη τη σεζόν. Ο Κόντε είναι έξυπνος προπονητής και θα χτυπήσει στα στόπερ εκεί όπου Κέιν και Σον αποτελούν ποιοτικότατους παίκτες με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Τα δεδομένα δείχνουν και εδώ ότι θα έχουμε ένα ματς με διαρκής pressing από τα δύο ρόστερ, και εδώ θα προτιμήσουμε το GG & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

 

Οι επιλογές μου:

14:30 Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: GG & Over 2.5 (1.93) / Stoiximan - 12 units
17:00 Γουότφορντ - Τότεναμ: GG & Over 2.5 (2.20) / Stoiximan - 10 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).