31/08/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Προγνωστικά US Open (31/8): Ενέργεια, επιστροφές και δύο σημεία

Καλημέρα. Δυνατό πρόγραμμα στο US OPEN (31/8) με πολλές και αμφίρροπες αναμετρήσεις ενόψει. Δύο ξεχώρισαν, σε τιμές 1.93 & 1.85, με handicap και lines. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

(18:00) Κορεντίν Μουτέ – Μπότιχ Φαν ντε Ζάντσχουλπ: Ζορίστηκε στο 2ο σετ αλλά εντέλει επικράτησε ο Μουτέ κόντρα στον Βαβρίνκα. Ο Ελβετός αποχώρησε από την αναμέτρηση, δίχως να συνεχίσει στο τρίτο. Έβγαλε ορισμένα ζητήματα ο βραχύσωμος Γάλλος πάντως και το έργο είναι δύσκολο απέναντι σε έναν παίκτη με πολύ flat χτυπήματα όπως ο Φαν ντε Ζάντσχουλπ. Δίκαιο φαβορί ο Ολλανδός, ξεκάθαρα μεγαλύτερη ποιότητα. Ο Μουτέ θα επιδιώξει να τον… κουνήσει από τη baseline με dropshots τακτικές, αλλά ίσως δεν κριθεί αρκετό το συγκεκριμένο. Θα επιλέξουμε το -4,5 games του Φαν ντε Ζάντσχουλπ σε απόδοση 1.93.

Νέα δωρεάν προσφορά* χωρίς κατάθεση. Promo code BOOK50.

(19:00) Άντι Μάρεϊ – Εμίλιο Νάβα: Εξαιρετικά ποσοστά από τον Νάβα στο προηγούμενο ματς με τον Μίλμαν. Απίστευτη εμφάνιση και σταθερότητα. Νίκη 3-2 απέναντι στον έμπειρο Αυστραλό. Είχε και το κοινό μαζί του ο Αμερικάνο (λογικό), με αποτέλεσμα να φτάσει σε νίκη-καριέρας. Πλέον, έχει μπροστά του τη δεύτερη μεγαλύτερη πρόκληση. Πιο ολοκληρωμένος και σταθερός ο Μάρεϊ, σε σύγκριση με τον Μίλμαν, αλλά κι αυτός με τις αδυναμίες του. Ήταν καλός με τον Τσερούντολο (νίκη 3-0), τώρα όμως θα πιεστεί ιδιαίτερα από την ενέργεια και το πάθος του πιτσιρικά. Στοιχηματικά, το over 34,5 games σε απόδοση 1.85, προκρίνεται στις τελικές επιλογές. Έχει ένα σετ ο Εμίλιο Νάβα, με γνώμονα την εικόνα του κόντρα στον Μίλμαν και ιδίως την ψυχραιμία του στους κρίσιμους πόντους. Όποιος επιθυμεί συνδυαστικά, νίκη Μάρεϊ 3-1 & over 34,5 συνολικά games σε request, θα πληρώνει καλά.

(προτάσεις)

18:00 Μουτέ – Φαν ντε Ζάντσχουλπ: Φαν ντε Ζάντσχουλπ -4,5 games (1.93)

19:00 Μάρεϊ – Νάβα: over 34,5 games (1.85)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q