30/08/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Προγνωστικά US Open (30/8): Με τη μέθοδο Γκοφάν

Καλημέρα. Άνοιγμα 16 μονάδων στη δεύτερη ημέρα του US Open, με δύο αναμετρήσεις στο κεντρικό κάδρο. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

(21:15) Νταβίντ Γκοφάν – Λορέντζο Μουζέτι: Ο έμπειρος (Γκοφάν) εναντίον του νέου (Μουζέτι) και ελπιδοφόρου. Κανένας από τους δύο δεν πραγματοποίησε επιτυχημένη pre season. Έκαναν την προετοιμασία τους, έδωσαν ματς σε Μόντρεαλ και Σινσινάτι, αλλά μέχρι εκεί. Πρόωροι αποκλεισμοί. Ένα βήμα πιο μπροστά ο Γκοφάν σε θέμα διαχείρισης επιφάνειας και σωστής τοποθέτησης χτυπημάτων. Πιο αλλοπρόσαλλος και φαντεζί τενίστας ο Μουζέτι, κάτι που σημαίνει πως μόνο στη μέρα του μπορεί να κάνει το άλμα και συνάμα τη διαφορά. Πίστη στο μεθοδικό πλάνο του Γκοφάν και ποντάρισμα στο 1.70 πάνω στη νίκη του.

Νέα δωρεάν προσφορά* χωρίς κατάθεση. Promo code BOOK50.

(22:30) Χάουμε Μουνάρ – Καρμπάγες Μπαένα: Ισπανική μάχη στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Αμφότεροι κλασικοί παίκτες χώματος, με ελάχιστες αναλαμπές στις σκληρές επιφάνειες. Ο Μπαένα αποτελεί δυναμικό baseliner, κακό… σπυρί για κάθε αντίπαλο, καθώς τρέχει, επιστρέφει και πολλές φορές βρίσκει winners από δύσκολες θέσεις. Μοιάζει αρκετά το game style τους, απλώς ο Μουνάρ κρίνεται ολίγον πιο βιαστικός και επιπόλαιος. Το set αποδόσεων αδικεί τον Μπαένα, κατά πολύ. Εύλογη επιλογή το over 34,5 games σε απόδοση 1.85, καθώς αναμένεται αναμέτρηση με 3+ sets και όλα γεμάτα.

(προτάσεις)

Γκοφάν – Μουζέτι: Γκοφάν (1.70) / 8 units

Μουνάρι – Μπαένα: over 34,5 games (1.85) / 8 units

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις