01/09/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Προγνωστικά US Open (1/9): Εξισορρόπηση, handicap και αμυντικό στυλ

Καλημέρα, καλό μήνα. Τέταρτη ημέρα στο US Open με δύο αναμετρήσεις στο βασικό κάδρο και δύο επιλογές στο τελικό παιχνίδι. Άνοιγμα 20 units, σε μονά (όποιος επιθυμεί τοποθετεί 10 στη δυάδα). Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

20:30 Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Μπράντον Νακαζίμα: Πλέον, το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών από την Ασία, είναι μεγαλωμένο με αμερικάνικη φιλοσοφία. Αυτό σημαίνει πως πέρα από το φύσει αμυντικό τους παιχνίδι, έχουν βελτιώσει το service game τους και απειλούν ιδιαίτερα από τη γραμμή. Έτσι και ο Νακαζίμα. Έχει αλλάξει το στυλ του. Παραμένει δυναμικός baseliner αλλά παίρνει και χτυπήματα παράλληλα κοντά στο φιλέ. Ο Ντιμιτρόφ πέρασε «αέρα» από την πρεμιέρα. Κέρδισε με straight κατάσταση (3-0 sets) τον Στιβ Τζόνσον και έδειξε σε καλή κατάσταση. Βέβαια, είχε απέναντί του έναν αντίπαλο που βρέθηκε σε αρνητικό mood και δεν μπορούσε να αντέξει σε μικρά rallies (5-6 ανταλλαγών). Τα δεδομένα στον 2ο γύρο αλλάζουν. Τα ποσοστά του Νακαζίμα ήταν φανταστικά στην πρεμιέρα με τον Κοτόφ (νίκη 3-0 sets). Σημείωσε 79% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (45/57) ενώ αντιμετώπισε μόλις 3 break points (2/3). Θεωρώ λάθος τις αποδόσεις στo pregame set. Ο Νακαζίμα αδικείται ιδιαίτερα, με δεδομένο πως ο Βούλγαρος (Ντιμιτρόφ) έχει καιρό να διακριθεί σε grand slam, χάνοντας την επαφή με το top-10 εδώ και χρόνια. Το +2,5 games του Νακαζίμα σε απόδοση 1.82, προκρίνεται στις τελικές επιλογές.

Νέα δωρεάν προσφορά* χωρίς κατάθεση. Promo code BOOK50.

22:30 Μιομίρ Κετσμάνοβιτς – Ρισάρ Γκασκέ: Αμφότεροι απώλεσαν set στην πρεμιέρα τους, απέναντι σε κατώτερους (θεωρητικά) αντιπάλους. Ο Κετσμάνοβιτς νίκησε 3-1 τον Τιέν (no1024 στο ranking) και ο Γκασκέ 3-1 τον Τάρο Ντάνιελ. Διαφορετικό σετάρισμα στον 2ο γύρο. Ο Κετσμάνοβιτς έχει καλύτερη επαφή στην παρούσα φάση και περισσότερα αποθέματα ενέργειας. Ο Γάλλος (Γκασκέ) παίζει πολύ επιθετικά με one-handed backhand, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε πολλά αβίαστα λάθη, εφόσον δεν βρεθεί στη μέρα του. Ο Κετσμάνοβιτς έχει τη… σερβική σχολή στο dna του. Καλός αμυντικά, δυναμικός returner και decent service game. Κρίνεται all-around τενίστας. Μπορεί να τα κάνει όλα με βαθμό 7/10. Απειλητικός από το mid-court και αρκετά σταθερός ανάμεσα στα sets. Έχω την αίσθηση πως η ενέργειά του θα εξισορροπήσει την εμπειρία του Γκασκέ και θα του δώσει τη νίκη με -4,5 games (1.93).

ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING ΣΤΟ TELEGRAM CHANNEL (FREE)!

(προτάσεις)

20:30 Ντιμιτρόφ – Νακαζίμα: Νακαζίμα +2,5 games (1.82) / 10 units

22:30 Κετσμάνοβιτς – Γκασκέ: Κετσμάνοβιτς -4,5 games (1.93) / 10 units

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις