29/07/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά τένις (29/7): Τέσσερα σημεία στην Ατλάντα

Προγνωστικά στοίχημα τένις σήμερα. Πολλούς δυνατούς αγώνες μας επιφυλάσσει το σημερινό πρόγραμμα. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά τις δύο βασικές επιλογές για σήμερα. 

ΑΤP 250 Ατλάντα

22:30 Νακαζίμα - Τιαφό 

Ξεκινάμε από τον αγώνα μεταξύ δύο Αμερικανών. Ένας εξαιρετικός Νακασίμα στον τελευταίο του αγώνα καθώς έκανε το καθήκον του πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση εναντίον του Αυστραλού Μίλμαν. Κατάφερε να κλείσει όλους τους χώρους και να κερδίσει τον αγώνα με τα δυνατά και εύστοχα χτυπήματά του. Σήμερα όμως πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά εναντίον του Τιάφο. Ένας βραχύσωμος παίκτης, ο οποίος είναι πολύ δυνατός από την serveice line. Γενικότερα είναι αρκετά επιθετικός και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το παιχνίδι τους. Πρώτη μας επιλογή λοιπόν για σήμερα θα αποτελέσει η νίκη του Τιάφο σε απόδοση 2.12 στη Novibet. Όμως ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος για κανένα από τους δύο και νομίζω πως θα δυσκολευτούν αρκετά ώστε να βρουν το πολυπόθητο break. Εκτιμώ πως είτε θα πάει σε τρία σετ είτε θα δούμε τουλάχιστον ένα tie break και υψηλό σκορ στο άλλο σετ και η επιλογή του over 23.5 games σε απόδοση 1.92 στη Novibet έχει βάσεις για να επιβεβαιωθεί.  

Για 100% διασκέδαση η επιλογή είναι μία! Betsson και η δράση ξεκινά!

ATP 250 Aτλάντα

03:00 Μπρούκσμπι - Ίσνερ

Κατά την γνώμη μου το άκρος θεαματικότατο παιχνίδι. Από την μία ένας εξαιρετικός server [ για μένα ο καλύτερος που έχει περάσει από τα courts] και από την άλλη ένας εξαιρετικός αμυντικός. Δύο Αμερικάνοι παίκτες οι οποίοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση με τον Τζένσον να περνάει σχετικά εύκολα το εμπόδιο του συμπατριώτη του Mc Donald με φοβερές άμυνες και πολύ βελτιωμένα χτυπήματα από το mid court. Κάλυψε πολύ γρήγορα το νωθρό του ξεκίνημα και κατάφερε να φτάσει στην νίκη με φοβερό παιχνίδι. Αντίθετα ο Τζον δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη εναντίων του Shelton ένα παιδί το οποίο διαθέτει φοβερό ταλέντο και σίγουρα θα τον δούμε να κάνει μαγικά πράγαμτα στο μέλλον. Σε αυτόν τον αγώνα λοιπόν πιστεύω θα υπερισχύσει η εμπειρία και το καταπληκτικό σερβίς του Ίσνερ και για αυτό πρώτη μας επιλογή θα είναι η νίκη του Ίσνερ σε απόδοση 2.10 στη Novibet. Όπως προανέφερα όμως θα είναι ένα άκρως θεαματικό ματς που θα καταλήξει σε τρία σετ και για αυτό θα ακολουθήσω το over 23.5 games σε απόδοση 1.84 στη Novibet. 

Αυτά λοιπόν για σήμερα με 4 επιλογές συνολικά από το αμερικάνικο τουρνουά. Καλές επιλογές και καλή τύχη σε όλους μας!

GEORGE X

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q