27/07/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά τένις (27/7): Δύο ειδικά με αξία

Προγνωστικά τένις σήμερα από τον George X και δύο σημεία από την αναμέτρηση Νακαζίμα - Μίλμαν. 

ATP Ατλάντα 250

(19:30) Μπράντον Νακαζίμα - Τζον Μίλμαν 

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας ανάμεσα στον Αμερικάνο Νακασίμα και τον Αυστραλό Μίλμαν. Δύο παίκτες οι οποίοι την φετινή σεζόν τα έχουν πάει περίφημα στην μέχρι στιγμής πορείας τους στα τουρνουά με δυνατές μάχες και πολύ βελτιωμένο στυλ παιχνιδιού. Από την μία έχουμε τον Νακασίμα να διαχειρίζεται με καταπληκτικό τρόπο την baze line όπως λίγοι. Οι γρήγορες επιστροφές του από την μεριά του mid court αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό του και έτσι κανένας παίκτης δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει εύκολο αντίπαλο. Αρκετά βελτιωμένο όμως εμφανίζεται και το serveice του καθώς πλέον αποτελεί κίνδυνο για τους αντιπάλους του και από αυτόν τον τομέα. Όπως καταλάβατε λοιπόν μιλάμε για έναν all around παίκτη που δεν αφήνει ανοικτούς χώρους και μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στις δύο μεριές του court. Από την άλλη μεριά έχουμε τον Αυστραλό ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα την φετινή σεζόν. Με τα δυνατά και εύστοχα χτυπήματα του έχει καταφέρει να σβήσει εντελώς το πρόβλημα της δυσκινησίας του.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*

Προσπαθεί να κουράσει τον αντίπαλο του βάζοντας τον να τρέχει σε όλο το μήκος του γηπέδου ώστε να μην χρειαστεί να πηγαίνει σε γρήγορα ralies και αυτό το διαπιστώσαμε και στον προηγούμενο του αγώνα με αντίπαλο τον επίσης Αυστραλό Popyrin. Σήμερα όμως εκτιμώ πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αντιμετωπίζοντας έναν παίκτη του οποίου του ταιριάζει να αγωνίζεται απέναντι σε τέτοιές καταστάσεις. Για αυτό λοιπόν εκτιμώ πως δεν θα υπάρξουν πολλά break στον αγώνα και το over 21.5 games σε απόδοση 1.82 στη Novibet είναι μια πολύ καλή επιλογή. Θα έχουμε όμως και μια δεύτερη επιλογή από αυτό τον αγώνα καθώς οι δύο παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά να κρατάνε το σερβίς τους και δεν είναι καθόλου εύκολο να το σπάσεις. Δεύτερη επιλογή μας για σήμερα θα αποτελέσει το under 4.5 breaks σε απόδοση διπλασιασμού στη Novibet.

(ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Νακαζίμα - Μίλμαν: over 21,5 games (1.82)

Νακαζίμα - Μίλμαν: under 4,5 breaks (2.00)

Αυτά για σήμερα. Τώρα όσον αφορά τους αγώνες ποδοσφαίρου θα ανέβουν κάποια σημεία σήμερα στο Twitter και από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά αναλύσεις καθώς θέλω να μελετήσω λίγο ακόμα τις ομάδες. Καλές επιλογές και καλή τύχη σε όλους μας. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q