24/08/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά τένις (24/8): Με Άλμπερτ Ράμος στο 1.87!

Καλησπέρα στην παρέα του bet-planet.gr. Τουρνουά στο Winston Salem, με μία επιλογή από την αναμέτρηση Βινιόλας - Μαναρινό, σε απόδοση 1.87. 

(23:20) Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας - Αντριάν Μαναρίνο

Ένας παίκτης ισπανικής σχολής όπως ο Βινιόλας ενάντια σε έναν παίκτη γαλλικής σχολής όπως ο Μαναρίνο. Εξαιρετικές οι χθεσινές εμφανίσεις και των δύο απέναντι σε Millman και Ruususvuori αντίστοιχα. Από την μία έχουμε έναν παίκτη αρκετά επιθετικό με χτυπήματα ακριβείας στις side lines, με εξαιρετικό διάβασμα από το mid court αλλά και στη baseline. Από την άλλη μεριά ο Μαναρίνο είναι ένας παίκτης που προσπαθεί να κρατήσει σε ήρεμο τέμπο τον ρυθμό του παιχνιδιού και να οδηγήσει τον αντίπαλό του σε αβίαστα λάθη.

Νέα δωρεάν προσφορά* χωρίς κατάθεση. Promo code BOOK50.

Σήμερα όμως εκτιμώ πως η ποιότητα του Ράμος θα επικρατήσει και κακώς προσφέρεται σε απόδοση outsider. Πρώτη μας επιλογή λοιπόν για σήμερα θα αποτελέσει η νίκη του Ράμου σε απόδοση 2.02 στη Novibet. Επιπλέον ο Μαναρίνο δεν είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον αντίπαλο του με το σερβίς του και ειδικότερα με το πρώτο σερβίς για αυτό και θα πάρω το under 58.5 ποσοστό επιτυχημένου πρώτου serve του Μαναρίνο σε απόδοση 1.87 στη Novibet. 

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Καλές επιλογές και καλή τύχη σε όλους μας! 

(Η ΠΡΟΤΑΣΗ)

23:20 Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας - Αντριάν Μαναρίνο : Νίκη Άλμπερτ Ράμος & under 58.5%  ποσοστό επιταχυμένου πρώτου serve Μαναρίνο (1.87) 

GEORGE X 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q