23/07/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά τένις (23/7): Τακτική με δύο over

Προγνωστικά στοιχήματος τένις σήμερα (23/07). Εξαιρετικά χθες στο twitter με απόλυτο (και μονάδα τον Μόλκαν). Δύο σημεία για σήμερα.

Λορέντζο Μουζέτι - Φρασίσκο Σερούντολο  16:30 

Μια μάχη μεταξύ δύο πολύ βελτιωμένων παικτών με παρόμοιο, αν όχι ίδιο, στυλ παιχνιδιού. Από τη μία ο Μουζέτι έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα μέχρι στιγμής στο τουρνουά ανεβάζοντας πολύ το επίπεδο παιχνιδιού του, έχει μειώσει σαφέστατα τα απαράδεκτα λάθη που έκανε από το mid court και επιτέλους ξεδιπλώνει το τεράστιο ταλέντο που τον περιτριγυρίζει. Από την άλλη ο Σερούντολο πραγματοποίει τρομερές εμφανίσεις την νέα σεζόν στο χώμα και έχει αφήσει άφωνους τους περισσότερους. Τρομερά χτυπήματα από όλες τις πλευρές του γηπέδου. Διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου του και προσπαθεί να τον οδηγήσει σε βεβιασμένες επιλογές. Εκτιμώ πως σήμερα αν ο Μουζέτι εμφανιστεί σοβαρός χωρίς πολλά λάθη θα έχουμε ένα αρκετά θεματικό αγώνα. Πρώτη μας επιλογή λοιπόν από αυτόν τον αγώνα θα αποτελέσει η νίκη του Σερούντολο σε απόδοση 2.05 καθώς πιστεύω πως την συγκεκριμένη περίοδο διαθέτει ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι. Όμως αυτή η νίκη δεν είμαι σίγουρος ότι θα επέλθει τόσο εύκολα και για αυτό τον λόγο θα πάμε και στο over 22.5 games σε απόδοση 1.86 στη Novibet.

Για 100% διασκέδαση η επιλογή είναι μία! Betsson και η δράση ξεκινά!

Φραντσέσκο Πασάρο - Φραντσέσκο Μαεστρέλι 17:30  

Δύο παίκτες ιταλικής σχολής που διανύουν εξαιρετική περίοδο. Σκληροτράχηλοι και οι δύο χωρίς να αφήνουν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους. Ο Μαεστρέλι έχει αποδείξει πολύ καλά πως έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί πίσω στο σκορ και έχει επιστρέψει με όπλο του πάντα τις γρήγορες επιστροφές που διαθέτει. Έχει όμως ένα φοβερό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από το σερβίς του. Κάτι που γνωρίζει πως θα πρέπει να βελτιώσει σημαντικά αν θέλει να ανέβει ψηλά. Από την άλλη ο Πασάρο διαθέτοντας αρκετά δυναμικό σερβίς χτυπάει τους αντιπάλους του σε αυτό τον τομέα και προσπαθεί με τα δυνατά του χτυπήματα να μην αφήσει περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του . Σήμερα όμως πιστεύω πως θα δυσκολευτεί αρκετά απέναντι σε έναν πολύ καλό αμυντικό παίκτη με άριστες υποδοχές. Εκτιμώ λοιπόν πως το over 21.5 games σε απόδοση 1.91 στην Novibet έχει βλέψεις να επιβεβαιωθεί και αυτό θα αποτελέσει την επιλογή μας πάνω στον συγκεκριμένο αγώνα. 

(ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Μουζέτι - Σερούντολο: over 22,5 games (1.86)

Πασάρο - Μαεστρέλι: over 21,5 games (1.91)

GEORGE Χ