02/08/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά τένις (1/8): Με δύναμη πυρός η Έλενα, σε straight sets o Πουρσέλ

Καλησπέρα! Πλησιάζει σιγά σιγά το μεγάλο τουρνουά και οι παίκτες έχουν αρχίσει για τα καλά την προετοιμασία καθώς από εδώ και πέρα μπαίνουν σε εντατικούς ρυθμούς. Δύο βασικές επιλογές για σήμερα μία από το ταμπλό των γυναικών και μία από αυτό των αντρών και δύο ειδικά. 

Ντάρια Κασατκίνα - Έλενα Ριμπάκινα WTA Σαν Χοσέ 05:00 

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά αγώνα. Από την μία η Έλενα εμφανίζεται για πρώτη φορά σε τουρνουά μετά την κατάκτηση του Wimbledon και το βάρος που κουβαλάει είναι αρκετά βαρύ καθώς περιμένουμε πολλά πράγματα από αυτήν. Ειδικά απέναντι σε μια παίκτρια η οποία δεν βρίσκεται στη καλύτερά της. Με πολλά αβίαστα λάθη στα τελευταία της παιχνίδια, κακά χτυπήματα από την baze line που ήταν και το βασικό της όπλο και οι αργές επιστροφές την έχουν οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση. Αντιθέτως η Ριμπάκινα με βασικό της όπλο το ασύλληπτο σερβίς της εκτιμώ πως θα περάσει σχετικά εύκολα από την αντίπαλό της. Βασική μας επιλογή λοιπόν για αυτόν τον αγώνα θα αποτελέσει το -2.5 games της Έλενας σε απόδοση 1.87 στην Novibet. Ακόμα νομίζω πως και το 0-2 set της Έλενας σε απόδοση 2.42 στη Novibet έχει βάσεις για να επιβεβαιωθεί για αυτό και θα το προτιμήσουμε. Τελευταίο μας σημείο για σήμερα από αυτόν τον αγώνα θα είναι το under 7.5 break καθώς όπως προανέφερα η Ντάρια δεν είναι καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό και δεν πιστεύω να μπορέσει να κοντράρει στα ίσα την Έλενα. 

Για 100% διασκέδαση η επιλογή είναι μία! Betsson και η δράση ξεκινά!

Χένρι Λάκσονεν - Μαξ Περσέλ ATP Λος Κάμπος 06:00 

Συνεχίζουμε με το ταμπλό των αντρών και συγκεκριμένα πηγαίνουμε στο Μεξικό. Ο Ελβετός βρίσκεται σε αρκετά κακή κατάσταση καθώς έχει καταφέρει να μειώσει την απόδοση του κατά πολύ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αντιθέτως βλέπουμε έναν Μαξ αρκετά βελτιωμένο καθώς έχει βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι του με πολύ δυνατά χτυπήματα από την serve line, έχει αυξήσει την πίεση και γενικότερα διαθέτει ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι από τον αντίπαλό του. Για αυτό λοιπόν θα κινηθούμε στην επιλογή του 0-2 set του Περσέλ σε απόδοση 2.23 στη Novibet. 

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Για περισσότερα σημεία κάντε ένα join στο Twitter όπου αυτές τις μέρες θα ανεβαίνουν extra pre game σημεία αλλά θα έχει και αρκετό Live Betting.

Καλές επιλογές και καλή τύχη σε όλους μας! 

GEORGE X 

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q