15/07/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά τένις (15/7): Τέσσερα σημεία, value 3.25 και over

Καλημέρα. Οι αναλύσεις γύρω από το τένις συνεχίζονται σε τουρνουά σε όλη την Ευρώπη. Τέσσερα βασικά σημεία για σήμερα σε ATP & WTA. Ας τα δούμε αναλυτικά... 

Ντιέγκο Σβάρτσμαν - Πάμπλο Καρένιο Μπούστα - 13:30 

Δύο παίκτες που έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι. Από την μία έχουμε τον Πάμπλο που δυσκολεύτηκε αρκετά στο προηγούμενο, αλλά στο τέλος κατάφερε να επιβιώσει και να πάρει τη νίκη με παλικαρίσιο τρόπο (2-1). Διαθέτει εξαιρετικό σερβίς που σήμερα θα δυσκολέψει αρκετά τον βραχύσωμο Αργεντίνο (Σβάρτσμαν). Επιπλέον έχει γρήγορες επιστροφές στο mid-court πράγμα το οποίο δεν θα κάνει καθόλου εύκολη τη ζωή του Ντιέγκο. Γενικά ξέρει να κλείνει άψογα όλους τους χώρους που υπάρχουν όταν χρειαστεί. Είναι ένας all around παίκτης που άμα βελτιώσει κάποια θέματα που έχει θα πάει πολύ ψηλά. Από την άλλη ο Σβάρτσμαν στην πρεμιέρα του στο τουρνουά αντιμετώπισε τον οικοδεσπότη Ίμερ και μόνο εύκολη δεν ήταν η νίκη του. Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κυρίως στη serveice line αλλά και στην ασφυκτική πίεση που έβγαλε κάποια στιγμή ο Ελίας και αυτό με προβλημάτισε. Πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο που οι εταιρίες έχουν δώσει τέτοιες αποδόσεις στους δύο. Για αυτό λοιπόν θα πάμε στη νίκη του Καρένιο με over 21.5 games σε απόδοση 3.25 στη Novibet (10 units άνοιγμα). 

Σιμόνα Βάλτερτ - Όλγα Ντανίλοβιτς - 14:15  

Δύο παίκτριες αρκετά φορμαρισμένες με την Σιμόνα να αγωνίζεται στην έδρα της όπου θα έχει την υποστήριξη του κόσμου οπότε θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Μέχρι στιγμής την έχουν σώσει οι γρήγορες επιστροφές που έχει διότι αν κοιτάξει κανείς το σερβίς της θα συνειδητοποιήσει ότι μόνο καλή σέρβερ δεν την λες καθώς έχει καταγράψει αρκετά double foul σε κάθε αγώνα της. Παίζει όμως πολύ έξυπνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στις αντιπάλους της και μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει. Από την άλλη μεριά θα συναντήσει μια παίκτρια λίγο πιο επιθετική από αυτήν με δυνατά χτυπήματα και εξαιρετική προσέγγιση σε κάθε αγώνα. Δεν είναι εύκολο κάποια να αντιμετωπίσει την Όλγα σε επιμέρους ralies τα οποία δεν έχουν ολιγόλεπτη διάρκεια. Πιστεύω λοιπόν πως το οver 21.5 games σε απόδοση 1.86 στη Novibet (5 units άνοιγμα) έχει βάσεις να επιβεβαιωθεί.  

Καρολίν Γκαρσία - Σάρα Σορίμπες Τόμρο - 16:30 

Μία Γκαρσία η οποία έκανε καταπληκτική πορεία στην επιφάνεια του γρασιδιού και στο Wimbledon. Πολλοί όμως πίστεψαν ότι θα σταματήσει εκεί. Όχι μόνο όμως τους διέψευσε αλλά παίζει εξαιρετικά και στο χώμα μέχρι στιγμής. Με αρκετά δυνατά χτυπήματα πίσω από την βασική γραμμή και με εξαιρετικές άμυνες καμία παίκτρια δεν έχει καταφέρει να της προβάλει έστω και την παραμικρή αντίσταση και δεν πιστεύω πως θα το καταφέρει η Σάρα, η οποία με όπλο το διαχυτικό παιχνίδι που διαθέτει από το mid court έχει καταφέρει να αφυπνίσει τις αντίπαλές της και να περάσει σχετικά εύκολα. Απέναντι όμως στην Γκαρσία τα πράγματα αλλάζουν. Θα πρέπει να βρει έναν τρόπο ώστε να της δυσκολέψει το δυναμικό της στυλ και να διασπάσει τις καταπληκτικές της άμυνες. Πράγμα το οποίο εκτιμώ πως είναι πολύ δύσκολο έως ακόμα και ακατόρθωτο απέναντι σε αυτήν την παίκτρια. Επιλογή μας λοιπόν από αυτόν τον αγώνα θα αποτελέσει η νίκη της Γκαρσία σε απόδοση 1.94 στη Novibet (10 units άνοιγμα). 

Σεμπάστιαν Μπάες - Ντόμινικ Τιμ - 15:30 

Τι να πει πραγματικά κανείς για αυτούς τους δύο παίκτες. Ο Τιμ τελικά πέρασε χθες από τον Αγκούτ με 2-1 set και ο Μπάες εξαφάνισε τον Φοκίνα σε straight κατάσταση. Με όπλα το φοβερό του backhand και το απίστευτο dropshot που διαθέτει ο Τιμ πιστεύω πως έχει ξαναβρεί τα πατήματά του και θα δυσκολέψει αρκετά τον Μπάες. Ο οποίος διανύει ίσως και την καλύτερη του περίοδο φέτος στην χωμάτινη επιφάνεια και έχει εξοικειωθεί πλέον μαζί της. Γνωρίζει πολύ καλά το κάθε πράγμα που πρέπει να εφαρμόσει ενάντια σε κάθε αντίπαλό του ώστε να καταφέρει να φτάσει νίκη. Εκτιμώ όμως πως ο Ντόμινικκ θα είναι ένας καλός αντίπαλος για να τεστάρει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Επιλογή μας λοιπόν θα είναι το over 22.5 games σε απόδοση 1.96 στη Novibet (5 units άνοιγμα) καθώς νομίζω πως θα καταλήξει σε τρία σετ

(ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Σβάρτσμαν - Καρένιο Μπούστα: Καρένιο Μπούστα & over 21,5 games (3.25) 

Βαλέρτ - Ντανίλοβιτς: over 21,5 games (1.86)

Γκαρσία - Τόρμο: Γκαρσία (1.94)

Μπάες - Τιμ: over 22,5 games (1.96)

GEORGE X (follow twitter

Αυτά λοιπόν για σήμερα με τέσσερις βασικές επιλογές. Καλή τύχη σε όλους μας. 

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q