14/07/2022 Blog Γράφει ο The Answer

Προγνωστικά τένις (14/7): Ανεβαίνει ο Τιμ, handicap στη Σινιάκοβα

Καλημέρα. Επιστροφή στο blog με δύο τενιστικά σημεία σε αποδόσεις 1.82 & 1.86 αντίστοιχα. Ο Ντομινίκ Τιμ που βρίσκει ρυθμό και αντέχει σε τρίσετα και η εμπειρία της Σινιάκοβα, βγάζουν επιλογές. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

Ντόμινικ Τιμ - Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ - 14:40 

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς παίκτες. Από την μία έχουμε έναν πολύ επιθετικό παίκτη τον Μπαουτίστα ο οποίος όμως προέρχεται από καραντίνα διότι διαγνώστηκε με κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος που του στέρησε την συμμετοχή του στο φετινό Wimbledon. Μετά λοιπόν από μια τέτοια αναποδιά που του έτυχε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στο πρώτο του αγώνα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*

Από την άλλη μεριά έχουμε τον Τιμ που αρχίζει και βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του μετά από ένα μεγάλο διάστημα ντε φορμαρίσματος . Ένας παίκτης ο οποίος παίζει με την υπομονή του αντιπάλου καθώς του αρέσουν τα μεγάλα ralies και προσπαθεί να οδηγήσει τον αντίπαλο του σε τραγικά λάθη κάτι το οποίο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν βοηθάει καθόλου τον Αγκούτ. Το ίδιο ακριβώς είδαμε και στον προχθεσινό του αγώνα με τον ταλαντούχο Εμίλ Ρουσουσβουόρι στον οποίο πραγματικά ήταν λες και έπαιζε με το μυαλό του. Εκτιμώ πως ο Μπαουτίστα θα πέσει στην παγίδα, τουλάχιστον για ένα σετ. Όλα αυτά λοιπόν με οδηγούν σε μία και μόνο επιλογή που δεν είναι άλλη από το over 21.5 games στη Novibet σε απόδοση 1.82 (10 units άνοιγμα). 

Ελιζαμπέτα Κοτσαρέτο - Κατερίνα Σινιάκοβα - 15:45 

Δύο αλλοπρόσαλλές παίκτριες με αρκετά λάθη στο παιχνίδι τους τα οποία στοιχίζουν κρίσιμους πόντους. Μια Σινιάκοβα η οποία προσπαθεί να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων της με όπλα το πρώτο της σερβίς αλλά και τα δυνατά χτυπήματα που έχει από την βασική γραμμή. Μεγάλο μειονέκτημά της είναι οι βεβιασμένες αποφάσεις που παίρνει χωρίς καθαρό μυαλό στους κρίσιμους πόντους. Από την άλλη έχουμε μια παίκτρια που εμφανίζεται κυρίως στα challenger και στα ITF παιχνίδια. Στο μόνο τουρνουά που προχώρησε αρκετά ήταν σε αυτό που έλαβε μέρος στη χώρα της. Γενικά πιστεύω πως δεν είναι στο επίπεδο ακόμα τουλάχιστον να ανταγωνιστεί μια παίκτρια όπως την Κατερίνα η οποία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από παρόμοια τουρνουά. Χωρίς πολλά περαιτέρω ζητήματα, πάμε στη νίκη της Σινιάκοβα με -1.5 games σε απόδοση 1.86 στη Novibet (10 units άνοιγμα)

(ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Τιμ - Αγκούτ: over 21,5 games (1.82)

Κοτσιαρέτο - Σινιάκοβα: Σινιάκοβα -1,5 games (1.86)

Αυτά για σήμερα με δύο επιλογές και συνολικό άνοιγμα 20 units (10 στο κάθε ένα).

Καλές επιλογές και καλή τύχη σε όλους μας. 

GEORGE X (follow twitter

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q