18/06/2023 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Προγνωστικά Ολλανδία - Ιταλία: Με lifting και 1.72

Μικρός τελικός του Nations League ανάμεσα σε Ολλανδία και Ιταλία (16:00). 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 

«Σφαλιάρα» στον ημιτελικό με την Κροατία, με τους οράνιε να δέχονται τέσσερα γκολ (4-2) και να μένουν εκτός τελικού. Μάλιστα, θεωρούνταν το φαβορί στην αναμέτρηση, λόγω ποιότητας, φρεσκάδας, και φυσικά έδρας. Πλέον, η προσοχή των Ολλανδών στρέφεται στα επόμενα προκριματικά τον προσεχή Σεπτέμβριο. Η λογική δείχνει πως ο εκλέκτορας Κούμαν, θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής και θα δοκιμάσει πράγματα, μιας και το κίνητρο απουσιάζει. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΤΑΛΙΑΣ

Δεν κατάφερε να πετύχει για δεύτερη σερί φορά σε μια τελική φάση του Nations League. Ο... κακός της δαίμονας ήταν και πάλι εδώ για να την αποκλείσει. Η Ιταλία ηττήθηκε 2-1 στον ημιτελικό κόντρα στους Ισπανούς και σε πιο γενικό πλαίσιο ψάχνει μια ευκαιρία να αναδείξει εκ νέου το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα, έπειτα από την κατάκτηση του Euro. Υπάρχει ένα κλίμα απογοήτευσης, ειδικά μετά από ορισμένες δηλώσεις των Ατσέρμπι και Ντοναρούμα, οι οποίοι τόνισαν πως δεν απολαμβάνουν το χρόνο που περνούν με την Εθνική τους ομάδα. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μικρός τελικός του Nations League δίχως ιδιαίτερο κίνητρο. Και οι δύο πλευρές ενδέχεται να παρουσιάσουν πειραματικές ενδεκάδες, με σκοπό να τελειώνουν με αυτή την υποχρέωση και να δοκιμάσουν πράγματα. Το σετ αποδόσεων δείχνει φαβορί του Ολλανδούς, όμως σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ειδικά μετά την εμφάνισή τους και την αμυντική τους λειτουργία στο ματς με την Κροατία. Καλή επιλογή το over 2,5 στο αποδεκτό 1.72.