09/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (9/11): Όλοι «ξεκούραστοι»

Γράφει ο Berliner

Το πρόγραμμα των 82 αγώνων στο ΝΒΑ δεν έχει κανένα νόημα αθλητικά και αγωνιστικά. Είναι εμπορικό τρικ. Πάντα ήταν. Υπάρχει εδώ και εφτά δεκαετίες. Και είναι κάτι που πάντα λαμβάνουμε υπόψη όταν παίζουμε στοίχημα ΝΒΑ. Αν ένα ματς στραβώσει νωρίς, γίνεται διαχείριση και πάμε για το επόμενο. Για αυτό επιμένω ότι μέχρι το All-Star Game όλα τα πονταρίσματα είναι μικρά. Θα χάσουμε περισσότερο από όσο θα κερδίσουμε. Αλλά από τον Φλεβάρη αρχίζει η αντεπίθεση.

Παγκόσμια Προσφορά* στην Betsson

Τα δεδομένα σήμερα είναι λίγο διαφορετικά. Όλες οι ομάδες είχαν ρεπό χθες, έτσι απόψε θα εμφανιστούν όλοι ξεκούραστοι. Και αυτό είναι πάντα καλό. Θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες όλων. Και έτσι μπορούμε να στοιχηματίσουμε με μια κάποια ασφάλεια.

Boston Celtics - Detroit Pistons (02:40)

Σύμφωνοι. Η άμυνα της Βοστώνης δεν είναι η καλύτερη στην παρούσα φάση. Τουλάχιστον μέχρι να γυρίσει ο Robert Williams. Όμως όταν βλέπω Pistons εκτός έδρας, το χέρι πάει αυτόματα στο Under. Μιλάμε για μια ομάδα που βάζει 107,7 πόντους ανά παιχνίδι. Εκτός έδρας το νούμερο πέφτει στους 103,8. Με αυτό το δεδομένο και μόνο, το Under 224.5 μου κάνει απόλυτα σε τιμές υπερδιπλασιασμού.

Chicago Bulls - New Orleans Pelicans (03:10)

Σε πλήρη αντίθεση με το Ντιτρόιτ, όποτε βλέπω Pelicans εκτός έδρας, το πρώτο που σκέφτομαι είναι το Over. To line των 230.5 πόντων είναι πολύ καλοδιαβασμένο. Περιμένω ένα σκορ της τάξης του 125-110. Λίγο πάνω, λίγο κάτω. Έτσι με εξιτάρει το 3-way στοίχημα στο εύρος των πόντων.

Προτάσεις

Boston Celtics - Detroit Pistons: Under 224.5 πόντοι (2.02) / 8 μονάδες
Chicago Bulls - New Orleans Pelicans: 222-239 πόντοι (2.65) / 4 μονάδες