07/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (7/11): Λάθος τα lines της Oklahoma

Γράφει ο Berliner

Καλημέρα και καλή βδομάδα. Μετά από ένα φτωχό πρόγραμμα την Κυριακή, η Δευτέρα είναι γεμάτη αγώνες στο ΝΒΑ. Αθλητικά μιλώντας, θέλω σίγουρα να δω τους Bucks του εκτροχιασμένου Γιάννη. Αλλά στοιχηματικά, η αξία είναι στα υπόγεια. Κι εκεί θα βουτήξουμε.

Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder (02:40)

To Ντιτρόιτ και η Οκλαχόμα είναι (αντικειμενικά) δύο από τις πιο αδύναμες ομάδες του ΝΒΑ. Αλλά ταυτόχρονα είναι δύο ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις. Oι Pistons έχουν τον πιο ενδιαφέροντα νεανικό κορμό της λίγκας, ενώ και οι Thunder είναι ομάδα με πολύ μέλλον. Κοιτούσα τα lines των παικτών και δεν πίστευα στα μάτια μου. Τόσο που θα φτιάξω ένα bet builder με over σε παίκτες των φιλοξενούμενων. Ένα combo που πληρώνει 3.60.

Παγκόσμια Προσφορά* στην Betsson

To 2019, οι Clippers έστειλαν στην Oklahoma τον Shai Gilgeous-Alexander, παρέα με τον Danilo Gallinari, πέντε πικ πρώτου γύρου και το δικαίωμα ανταλλαγής άλλων δύο πικ πρώτου γύρου για τον Paul George. Ακόμα και αν βγάλουμε όλα τα άλλα κομμάτια της ανταλλαγής και κρατήσουμε αυστηρά και μόνο τον (μονίμως τραυματία και ασταθή) George απέναντι στον SGA, η Οκλαχόμα κέρδισε το trade. Ο 24χρονος γκαρντ είναι κάθε χρόνο και καλύτερος και φέτος καταγράφει νούμερα βασικού σε All-Star Game. Προχθές είχε κακό παιχνίδι κόντρα στους Bucks, με 18 πόντους σε κακά ποσοστά. Όμως η νόρμα του είναι εκεί που βρίσκονται οι μέσοι όροι του. Γύρω στους 32-33 πόντους ανά παιχνίδι. Το όριό του σήμερα είναι στους 27.5. Φέτος έχει καλύψει αυτό το όριο σε 6 από τα 8 παιχνίδια του. Και τις δύο φορές κόντρα σε ομάδες με καλές περιφερειακές άμυνες. Καλύτερες από του Detroit.

Όμως στο over αξίζει να σταθούμε και στην περίπτωση του Josh Giddey, σε αυτό το Bet Builder που ανέφερα. Ο δευτεροετής γκαρντ-φόργουορντ έχει και μάτι και καλό χέρι. Το όριό του είναι στους 14.5 πόντους. Στα πέντε τελευταία του παιχνίδια δεν έχει πετύχει 15+ σε δύο ματς. Ήταν τα δύο ματς που δεν του βγήκε το σουτ από το τρίποντο. Αλλά πιο σημαντικά, ήταν τα ματς που έπαιξε λιγότερο λόγω του μικροτραυματισμού του. Όταν χρησιμοποιείται όπως πρέπει, είναι η δεύτερη επιθετική επιλογή για την Οκλαχόμα Σίτι.

Chicago Bulls - Toronto Raptors (03:45)

Back-to-back παιχνίδι των δύο ομάδων. Δεύτερη σερί βραδιά θα βρεθούν αντιμέτωποι Σικάγο και Τορόντο, αλλά αυτήν τη φορά κάτω από τα σύνορα. Και μπορεί χθες το Τορόντο να κέρδισε εύκολα, όμως τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά απόψε. Oι Bulls θα έχουν πάλι στην πεντάδα τους τον Zach LaVine. Ένα πλήρες Σικάγο και ένα πλήρες Τορόντο δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Μόνο που το Τορόντο δεν είναι πλήρες. Η απουσία του Siakam είναι περισσότερο από σημαντική. Περιμένω το Σικάγο να καλύψει το χάντικαπ.

Προτάσεις

Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder: S. Gilgeous-Alexander over 27.5p. + J. Giddey over 14.5p. (3.60) / 6 μονάδες
Chicago Bulls - Toronto Raptors: Chicago (+3.5) (1.95) / 8 μονάδες