30/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (30/11): Στοχευμένα για το σερί

Γράφει ο Berliner

Είμαστε στο χρονικό σημείο της σεζόν που παίζουμε στοχευμένα. Όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία. Ξέρω ότι θα το ματιάσω, αλλά είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Χτίζουμε ένα μικρό σερί πέντε επιτυχιών και αυτό συμβαίνει γιατί δεν πέφτουμε με τα μούτρα. Στο NBA, καλώς ή κακώς, συνήθως αξία υπάρχει μόνο στο live, ή έστω στο τελευταίο δίωρο πριν ξεκινήσει ένα ματς. Όταν μαθαίνουμε τα τελευταία νέα ομάδων. Είναι που είναι δύσκολη η δουλειά με τις αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα να βγαίνουν το απόγευμα, πρέπει να κάνουμε και ψαχτική στο Twitter.

Σήμερα υπάρχει μία ευκαιρία, που προκύπτει στατιστικά από τους αριθμούς, αλλά καιαγωνιστικά, αν αναλογιστούμε τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων. Πάμε, λοιπόν, στο Ορλάντο, εκεί που οι Magic υποδέχονται τους Hawks.

Orlando Magic - Atlanta Hawks (02:10)

Το Ορλάντο είναι η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος στις περισσότερες κατηγορίες. Μιλάμε για την ομάδα που δέχεται τους περισσότερους πόντους ανά 100 κατοχές, τους τέταρτους περισσότερους πόντους από την περιφέρεια, αλλά και τους δεύτερους περισσότερους πόντους από δεύτερη κατοχή.

Όταν αντίπαλος είναι μία Ατλάντα που (όπως και το Ορλάντο) αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι, και στις επιθέσεις 12 και 13 δευτερολέπτων το πολύ. Περιμένω μεγάλο σκορ, αλλά οι αποδόσεις είναι εξαιρετικά διαβασμένες. Πολύ πιο ενδιαφέρον το ειδικό στους πόντους του Trae Young, του καλύτερου σκόρερ (και καλύτερου παίκτη εν γένει) της Ατλάντα.

Προτάσεις

Orlando Magic - Atlanta Hawks: Trae Young Over 27.5 Πόντοι (1.94) / 5 μονάδες