26/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (26/10): Ένα που έμεινε και ένα που... κόπηκε

Γράφει ο Berliner

Από το πρωί, που το Λας Βέγκας έδωσε τη γραμμή για τις αποδόσεις της ημέρας στο NBA, το μάτι μου πήγε σε δύο σημεία. Τα γύριζα και τα ξαναγύριζα στο μυαλό μου. Τελικά το ένα το κράτησα και το άλλο το άφησα στην άκρη, με μισή καρδιά έστω. To αν επιστρέψω σε αυτό, θα εξαρτηθεί από τις ειδήσεις που θα προκύψουν στην πορεία της ημέρας. Αν έχουμε νεότερα, θα επιστρέψω με update. Οπότε, προς το παρόν θα πάμε με 1+1 επιλογή.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic (02:10)

Η μετακίνηση του Donovan Mitchell στο Κλίβελαντ το καλοκαίρι παραξένεψε πολλούς. Πώς θα δουλέψει η συνεργασία με τον Garland; Ποιος θα είναι η πρώτη επιλογή για το σκοράρισμα της ομάδας; Δεν θα μάθουμε ακόμα. Ο Garland χτύπησε στο πρώτο δωδεκάλεπτο της πρεμιέρας με το Τορόντο. Με μάτι... μποξέρ, φουσκωμένο και σε αποχρώσεις του μωβ, είδε τον Mitchell να παίρνει φωτιά στο σκοράρισμα. Πρώτα 31, μετά 32 και μετά 37. Ο Garland δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν την Παρασκευή (και αυτό ακόμα θεωρείται αβέβαιο). Σήμερα ο Mitchell θα πάρει πάλι πάνω του την ομάδα. To line των 28.5 πόντων είναι από χαμηλό ως αστείο. Καταλαβαίνω τη συλλογιστική. Θεωρητικά το Κλίβελαντ θα καθαρίσει από νωρίς ένα θεωρητικά εύκολο ματς με το Ορλάντο και μπορεί να ξεκουραστεί λίγο ο σταρ της ομάδας. Αλλά κόντρα στη νεανική άμυνα του Ορλάντο, νομίζω ότι αυτό το over 28.5 μπορεί να το κάνει ακόμα και με 25 λεπτά συμμετοχής (που θα πάρει πολύ περισσότερα από αυτό). Το αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers (05:10)

Οι Lakers είναι μία από τις μόλις τρεις ομάδες χωρίς νίκη στη λίγκα. Γεμάτοι παθογένειες, τίποτα δεν μοιάζει να πηγαίνει σωστά. Ο Russell Westbrook πρέπει να γίνει ανταλλαγή και αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Θέλει την μπάλα στα χέρια του πολύ περισσότερο από όσο πρέπει και η ήδη αργή επίθεση του Λος Άντζελες γίνεται ακόμα πιο αργή. Βέβαια, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απουσιάσει ο Russ. Αυτός είναι και ο ενδοιασμός μου. Αν λείψει ο Westbrook, τότε οι over 7.5 ασίστ του LeBron James αποκτούν άλλο value. Έχει 7,3 μέσο όρο με λιγότερες μπάλες από όσες θα έπρεπε. Προς το παρόν μένει στον πάγο, αλλά θα επιστρέψω εφόσον μάθουμε κάτι πιο στέρεο.

(προτάσεις)

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic: Donovan Mitchell over 28.5 πόντους (1.90) / 12 μονάδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα