22/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (22/10): Λάθος στο line του Gilgeous-Alexander

Γράφει ο Berliner, 

Καλό μπασκετικό σαββατοκύριακο. Τι πήγε στραβά στη χθεσινή πρεμιέρα του blog, μπορεί να αναρωτηθεί κανείς. Ο φόβος της σκηνής; Οχι. Δεν πήγε τίποτα στραβά, παρά το 0/2. Στο Μαϊάμι το διάβασμα ήταν καλό και ήταν η ατυχία που μας στέρησε το ταμείο. Συμβαίνουν αυτά στο στοίχημα. Όσο για το παιχνίδι της Νέας Υόρκης, το διπλό στο 3.00+ θα το έπαιζα κάθε μέρα. Ας μην βγήκε. Τέτοιες αποδόσεις θέλουμε να βρίσκουμε. 

Εξετάζοντας το σημερινό πρόγραμμα, ουσιαστικά υπάρχει ένα και μόνο bet που μπορεί να τραβήξει την προσοχή στα προγνωστικά NBA. Μιλάμε για ξεκάθαρο λάθος. Ένα λάθος που μας οδηγεί στο πρώτο σχετικά μεγάλο άνοιγμα της σεζόν.

Για εμένα πονταρίσματα στα 20+ units δεν υφίστανται στο NBA πριν το All-Star Break. Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες και πού θα αποφασίσουν να μην παίξουν. Αυτά συμβαίνουν μόνο όταν αρχίζει να σφίγγει το ζωνάρι. Οπότε μέχρι τη διακοπή, θα βλέπετε ότι τα μεγάλα μου πονταρίσματα είναι της τάξης των 15 units. Και τα υπόλοιπα θα είναι… διερευνητικά.

Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder (04:10)

To Denver είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες να βλέπω. Ο Jokic είναι κάτι το καταπληκτικό, ένας παίκτης που δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία. Ένα γκαρντ παγιδευμένο στο κορμί ενός σέντερ. Και τον λατρεύω για αυτό. Πλέον έχει ξανά δίπλα του τον Michael Porter Jr. Αν μάλιστα γυρίσει σε καλή κατάσταση ο Jamal Murray, τότε οι Nuggets θα είναι από τα φαβορί μου για τον τίτλο (αν όχι το πρώτο φαβορί).

Όμως και η OKC είναι μια ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις. Δεν έχει την ίδια ποιότητα, όμως το ταλέντο αυτού του νεανικού συνόλου ξεχειλίζει. Μετά την απουσία της πρεμιέρας, στην αποστολή μπήκε ο Shai Gilgeous-Alexander. Και τι έκανε; Έβαλε 32 πόντους και πρόσθεσε 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Η ομάδα του έχασε, αλλά όχι από την περιφέρεια. Τα βρήκε σκούρα κόντρα στη διαστημική frontline των Timberwolves.

Βλέπουμε κάτι κοινό εδώ. Ο Pokusevski, κατά συνθήκην σέντερ, θα αναγκαστεί να ματσάρει τον Jokic (καλή επιτυχία), έχοντας δίπλα του τον Kenrich Williams. Αυτό σημαίνει πως η επίθεση θα πάει για ακόμα μία φορά στην περιφέρεια. Και ειδικά στα χέρια του SGA. Η περιφέρεια του Denver δεν παίρνει και Όσκαρ στην αμυντική συνέπεια, οπότε περιμένω μία εμφάνιση για All-Star από τον πιο σημαντικό παίκτη της Oklahoma. Ο οποίος, μην ξεχνάμε, είναι σε χρονιά ανανέωσης συμβολαίου. Θα τα παίζει όλα για όλα σε κάθε ματς. Ακόμα και αν περιοριστεί στους 25 περίπου πόντους, μπορεί να βγάλει… γούστα στους άλλους τομείς.

(πρόταση)

Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder: Shai Gilgeous-Alexander over 35.5 Πόντους + Ριμπάουντ + Ασίστ (1.88) / 15 μονάδες

Berliner 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα