21/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (21/11): Η πιο hot ομάδα παίρνει εκδίκηση

Γράφει ο Berliner

Η εβδομάδα γύρω από τη Μέρα των Ευχαριστιών είναι πάντα παράξενη στο ΝΒΑ, αφού το πρόγραμμα πιέζεται για να χωρέσει η Super Wednesday πριν το ρεπό της Πέμπτης. Και το πιεσμένο πρόγραμμα σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Αν σε κάποιο ματς κάποιος πάρει μια ωραία διαφορά 15 πόντων, το παιχνίδι μπαίνει στο συρτάρι. Οι διαφορές μπορούν να ξεφύγουν. Κάπου εκεί εντοπίζω και τη μεγαλύτερη στοιχηματική ευκαιρία της ημέρας.

Chicago Bulls - Boston Celtics (03:10)

H Βοστώνη είναι η πιο hot ομάδα στο NBA. Θυμίζει πλέον τους Celtics που μας εντυπωσίασαν τόσο στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου και έφτασαν ως τους τελικούς.

Προέρχεται από εννέα συνεχόμενες νίκες. Που λογικά θα γίνουν δέκα απόψε, κόντρα σε ένα Σικάγο που βρίσκεται σε ξεκάθαρη ύφεση εδώ και μια βδομάα. Τέσσερις σερί ήττες και έξι στα τελευταία επτά. Ο κόουτς Donovan δεν μάσησε τα λόγια του και ξεχώρισε τους τρεις πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, Vucevic, LaVine και DeRozan, λέγοντας ότι πρέπει να ανεβάσουν την απόδφοσή τους. 

Μπορούν να το κάνουν αυτό σήμερα; Απέναντι σε μία ομάδα όπως οι Celtics; Ο Tatum και ο Brown σκοράρουν κατά βούληση, ενώ αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ο Smart. 

Και μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικές βδομάδες, η Βοστώνη ηττήθηκε στο Σικάγο. Σήμερα είναι ώρα εκδίκησης. Η διαφορά μπορεί κάλλιστα να ξεφύγει. 

Προτάσεις

Chicago Bulls - Boston Celtics: Celtics -8.5 (2.18) / 4 μονάδες