21/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (21/10): Όταν λείπει η άμυνα

Γράφει ο Berliner 

Η σεζόν του NBA αισίως ξεκίνησε. Αντίο ύπνε σε φυσιολογικές ώρες. Αντίο ξεκούραση. Αλλά αξίζει τον κόπο. Για εμάς που αγαπάμε το μπάσκετ, είναι ξεκούραση για τα μάτια, έστω και στις μικρές ώρες. Είδαμε λοιπόν το πρώτο επίσημο ματς καθεμιάς από τις τριάντα ομάδες του πρωταθλήματος. Μικρό το δείγμα, αλλά μια πρώτη αξιολόγηση έγινε. Τα bets για την ώρα θα είναι μικρά, το πραγματικό στοίχημα NBA ξεκινάει μετά τα μέσα Νοέμβρη, όμως μια χαρά μπορούμε να ψαρέψουμε ευκαιρίες και στην αυγή της σεζόν.

(02:30) Miami Heat - Boston Celtics: Το Μαϊάμι είναι ίσως η πιο σταθερή ομάδα στη λίγκα τα τελευταία χρόνια. Ο Έρικ Σπόλστρα, ο πιο υποτιμημένος προπονητής στην ιστορία του NBA και αυτό το λέω με πλήρη επίγνωση, ξέρει να στήνει μια ρημάδα ομάδα. Αν κάτι μου χτυπάει άσχημα στο φετινό Μαϊάμι, είναι η παρουσία του Τάιλερ Χίρο στη βασική πεντάδα. Ο κορυφαίος 6ος παίκτης της περσινής σεζόν δούλευε εξαιρετικά ως επιθετικός ηγέτης του δεύτερου unit. Στην πρεμιέρα με το Σικάγο, η παρουσία του κλωτσούσε με τη δημιουργία του Λάουρι. Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν μου αρέσει στο φετινό Μαϊάμι: ότι ο Μπάτλερ έκοψε τα ράστα. Το περίμενα πώς και πώς.

Από την άλλη έχεις μια Βοστώνη που επιθετικά ήταν να την πιεις στο ποτήρι κόντρα στη Φιλαδέλφεια. Τέιτουμ και Μπράουν ξεκίνησαν από εκεί που έμειναν πέρσι. Και κάπου εδώ να πω ότι σε απόδοση 11.00, δεν με χαλάει καθόλου ο Τέιτουμ για MVP της κανονικής περιόδου. Ζήτημα υπάρχει στην άμυνα μόνο. Τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Πάτρικ Ουίλιαμς, ο οποίος είναι εύκολα ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους ποστ αμυντικούς του NBA.

Κάτι η προβληματική άμυνα της Βοστώνης, κάτι η αδυναμία του Μαϊάμι να αντικαταστήσει επάξια στην άμυνα τον Τάκερ, το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Το over 219.5 σε απόδοση 1.94 είναι μια πολύ καλή περίπτωση.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

 

(02:30) New York Knicks - Detroit Pistons: Να δώσεις φαβορί τη Νέα Υόρκη. Μαζί σου χίλιες φορές. Αλλά στο 3.10 το Ντιτρόιτ; Είδε κανείς την πρεμιέρα κόντρα στο Ορλάντο; Οι Πίστονς, μία νεανική ομάδα με τόσο μέλλον, χόρεψαν τους Μάτζικ με καταπληκτική πατουσία των δύο ρούκι, του Τζέιντεν Άιβι και του Τζέιλεν Ντούρεν. Κι έχεις έναν Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να μπουμπουνάει 24 πόντους.

Και όλα αυτά ενώ ήταν με μέτρια μέρα ο Μπέι και ο Κάνινγχαμ. Δεν παίζουν με τους Γουόριορς. Με τη Νέα Υόρκη παίζουν. Με τον Μπάρετ και τον Ρόμπινσον. Αξίζει δέκα φορές το 3.10 της νίκης των Πίστονς.

(προτάσεις)

Miami Heat - Boston Celtics: over 219.5 πόντοι (1.94) / 10 μονάδες

New York Knicks - Detroit Pistons: Νίκη Detroit (3.10) / 7 μονάδες

Berliner 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα