18/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (18/11): Ματς πλέι οφ τον Νοέμβρη

Γράφει ο Berliner

Μουντιάλ έρχεται, το ποδόσφαιρο κερρδίζει όλο και περισσότερο τη μάχη, όμως για εμάς τους πιστούς της πορτοκαλιάς, τώρα είναι η περίοδος που το στοίχημα γίνεται πιο ενδιαφέρον σε Euroleague και NBA. Μετά από έναν γεμάτο μήνα, κάποια συμπεράσματα έχουν βγει και με αυτά προσεγγίζουμε κάθε μπετ μας.

Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks (02:40)

Θα ρισκάρω σε αυτό το ματς. Αλλά δεν γίνεται να μην το κάνω. Μιλάμε για δύο από τις τέσσερις πιο αποδοτικές άμυνες της λίγκας. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που τα τελευταία χρόνια έχει αύρα πλέι οφ, ακόμα κι όταν παίζεται μέσα στο φθινόπωρο. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να μπορεί να παίξει άμυνα στον Γιάννη όπως οι Sixers. Και δεν υπάρχει ομάδα να παίζει άμυνα στον Embiid όπως οι Bucks. Το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, στις 20 Οκτωβρίου, έληξε 90-88. Δεν θα είναι τόσο χαμηλό το σκορ σήμερα, όμως περιμένω να μην περάσει καμία ομάδα τους 105-108 πόντους (εκτός αν πια πάμε σε παράταση). Το line είναι χαμηλά, αλλά είναι σωστό.

Utah Jazz - Phoenix Suns (04:10)

H Γιούτα και το Φοίνιξ είναι δύο από τις ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις. Στρωτό μπάσκετ και άμυνα που (άκουσον άκουσον) δεν είναι με τα μάτια. Το Phoenix προκαλεί περισσότερα λάθη αντιπάλου από οποιαδήποτε ομάδα πλην του Τορόντο και η Γιούτα (που ούτως ή άλλως υποπίπτει σε λάθη λόγω ρυθμού), μπορεί να ανεβάσει τους αριθμούς. Τα 3+ λάθη του Mike Conley πληρώνουν 1.97.

Προτάσεις

Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks: Under 213.5 (1.93) / 3 μονάδες
Utah Jazz - Phoenix Suns: Mike Conley over 2.5 λάθη (1.97) / 3 μονάδες