16/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (16/11): Η δύναμη του αντίπαλου

Γράφει ο Berliner

Θετικό το πρόσημο χθες. Το κέρδος δεν ήταν μεγάλο (πιάσαμε το σημείο του 2.75, χάσαμε για έναν πόντο αυτό του 3.00), αλλά αυτός είναι ο στόχος όταν παίζεις μεγάλες αποδόσεις. Ένα στα δύο σε φέρνει από πάνω. Σήμερα θα πάμε με άλλο στιλ (ο τρόπος παιχνιδιού καθορίζεται από το πρόγραμμα και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται). Η προσοχή θα στραφεί στα ειδικά παικτών.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν - Χωρίς Κατάθεση

Orlando Magic - Minnesota Timberwolves (02:10)

Υπάρχει τίποτα που να κάνει σωστά η Μινεσότα; Κάθε ανταλλαγή στην ιστορία της μοιάζει να είναι αποτυχημένη. Φέτος προσπάθησε να φτιάξει επίθεση με δίδυμους πύργους και ούτε αυτό της βγαίνει. Στο Ορλάντο μπορεί να κερδίσει την πιο αδύναμη ομάδα του ΝΒΑ (έχουμε πει ξανά, μέλλον υπάρχει, όμως φέτος θα είναι σάκος του μποξ). Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Δεν με τραβάει κάποιο μπετ σε νικητή, ή έστω με χάντικαπ. Αντίθετα, υπάρχει ευκαιρία στα στατιστικά παικτών. Το Ορλάντο κόβει κατά μέσο όρο 1,8 ριμπάουντ από τους αντίπαλους ψηλούς. Οπότε περιμένω τον Rudy Gobert να πάρει λιγότερα από τα 12,4 ριμπάουντ που μαζεύει φέτος. Το Under 12,5 (που έχει επιβεβαιωθεί σε έξι από τα δώδεκα φετινά ματς του Γάλλου) είναι λογική επιλογή.

Phoenix Suns - Golden State Warriors (05:10)

Ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό παίρνω το δεύτερο στοίχημά μου. Το Phoenix είναι τρίτο στο ΝΒΑ όσον αφορά τα λάθη αντιπάλου. Ειδικά στους ψηλούς, αφού η άμυνα των Suns συγκλείνει στη ρακέτα καλύτερα από τον καθέναν. Αξίζει το over 0.5 λάθος του Looney.

Προτάσεις

Orlando Magic - Minnesota Timberwolves: Gobert Under 12.5 ριμπάουντ (1.86) / 4 μονάδες
Phoenix Suns - Golden State Warriors: Kevon Looney over 0.5 λάθος (1.79) / 4 μονάδες