15/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (15/11): Οι αγαπημένοι του αντίπαλοι

Γράφει ο Berliner

ΟΚ. Το διάβασμα στο ματς του Σαν Φρανσίσκο ήταν λάθος. Στη Βοστώνη δεν ήταν. Και αυτό σε πονάει όταν το χάνεις. Κακό το σερί, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις απλά κατεβάζεις το stake, βρίσκεις φόρμα και μετά ανακάμπτεις. Πάμε στα σημερινά, όπου για πρώτη φορά μετά από μέρες βρήκα πραγματικά καλές ευκαιρίες.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν - Χωρίς Κατάθεση

Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers (03:40)

Πλέον έχει καταντήσει κουραστικό. Ο Kawhi Leonard δεν είναι ποτέ διαθέσιμος. Ένα ματς παίζει, πέντε κάθεται. Και τώρα πάνε στο Ντάλας (για back-to-back παιχνίδι μετά το χθεσινό στο Χιούστον). Στο σπίτι του Luka Doncic, ο οποίος έχει ξεφύγει. Σκοράρει με κάθε τρόπο και πλέον οι Mavs μετρούν πέντε σερί νίκες εντός έδρας. Οι Clippers είναι οι αγαπημένοι του αντίπαλοι, αφού στα τελευταία τρία παιχνίδια εναντίον τους έχει 45, 51 και 42 πόντους. Το line του είναι χαμηλά, οπότε μας παίρνει να ψαχτούμε με τα εναλλακτικά. Θα ανεβάσω αρκετά το ρίσκο και θα πάω στο over 36,5.

Portland Trail Blazers - San Antonio Spurs (05:10)

Το Πόρτλαντ έχει μία από τις πιο αργές (ή έστω τις πιο στρωμένες) επιθέσεις στη λίγκα, αφού είναι 28ο σε ρυθμό. Αυτό δεν είναι μομφή. Βγαίνει στην ομάδα και αφού αυτό βοηθάει, γιατί να αλλάξει. Αντίθετα, το Σαν Αντόνιο τρέχει όσο λίγες ομάδες και είναι 6ο σε ρυθμό επίθεσης. Περιμένω σήμερα ένα πιο γρήγορο παιχνίδι από αυτά που συνήθως βλέπουμε από τους Blazers. Θα λείπει και ο Nurkic, άρα δεν θα υπάρχει η αναμονή να ποστάρει ο… δεινόσαυρος κάτω από το καλάθι.

Πρακτικά περιμένω το Πόρτλαντ να ανεβάσει επίδοση σε σχέση με τη νόρμα των 105-112 πόντων. Περιμένω ένα σκορ της τάξης του 116-112. Πέντε πόντοι πάνω, πέντε κάτω. Για αυτό και θα ποντάρω στο εύρος σκορν 218-234.

Προτάσεις

Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers: Luka Doncic 37+ πόντοι (3.00) / 5 μονάδες
Portland Trail Blazers - San Antonio Spurs: 218-234 πόντοι (2.75) / 5 μονάδες