10/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά ΝΒΑ (10/11): Με μέτρο και φειδώ

Γράφει ο Berliner

Βράδυ Πέμπτης στο NBA σημαίνει ξεκούραση. Μικρό το κουπόνι και σχετικά περιορισμένες οι ευκαιρίες. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα για ποντάρισμα. Συντηρητικά και μετρημένα, εν αναμονή του Σαββατοκύριακου, θα πάμε να παίξουμε με τα κέρδη από το χθεσινό εύρος πόντων στο Σικάγο - Νέα Ορλεάνη.

Miami Heat - Charlotte Hornets (02:40)

Όταν παίζουν ο LaMelo Ball και ο Gordon Hayward, η Σάρλοτ είναι από τις πιο διασκεδαστικές ομάδες στο NBA. Επιθετικά, τουλάχιστον, είναι κάτι που αξίζει να βλέπεις. Χωρίς αυτούς, ο Terry Rozier παίρνει το βάρος πάνω του και όλοι ξέρουμε πόσο καλά πάει αυτό. Μιλάμε για την πιο αναποτελεσματική επίθεση της λίγκας τη δεδομένη περίοδο. Εν τη απουσία του Ball, οι Hornets έχουν ζήτημα με το σκοράρισμα. Στα τέσσερα τελευταία ματς, όσο δηλαδή απουσιάζει και ο Hayward, η ομάδα δεν έχει πετύχει πάνω από 100 πόντους. Όχι δηλαδή πως το Μαϊάμι είναι καμία ομάδα που επιτίθεται με το τσουβάλι. Ειδικά όσο απουσιάζει ο Herro, ο νούμερο ένα σκόρερ από τον πάγκο. Το line είναι χαμηλά, αλλά αξίζει. Οριακά παίζεται και σε combo με τη νίκη του Μαϊάμι.

Από το ίδιο παιχνίδι, στα ειδικά παικτών, αξίζει το Under 4,5 στα ριμπάουντ του Kelly Oubre Jr. O φόργουορντ της Σάρλοτ προέρχεται από μία καλή επίδοση, με 8 ριμπαόυντ κόντρα στο Πόρτλαντ. Τι είχε πιο πριν; Τρία σερί ματς με ένα ριμπάουντ. Οι δύο μεγάλες του επιδόσεις (τα 8 με το Πόρτλαντ και τα 10 με την Ατλάντα) κόντρα σε ομάδες χωρίς μέγεθος, εχουν ανεβάσει τους μέσους όρους του και άρα το line. Αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο Under.

Προτάσεις

Miami Heat - Charlotte Hornets: Miami Heat & Under 214.5 (2.30) / 4 μονάδες
Miami Heat - Charlotte Hornets: Kelly Oubre Jr. Under 4,5 ριμπάουντ (1.79) / 5 μονάδες