03/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά Europa League (03/11): Δυνατά σημεία - μελετημένα προγνωστικά

Τελευταία αγωνιστική σήμερα για τη φάση των Ομίλων του Γιουρόπα και του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και το bet-planet σας παρουσιάζει τα δυνατότερα σημεία των αρθρογράφων του:

 Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Το μεγάλο μέρος του πρώτου μισού της βραδιάς ξεκινάει κλασικά στις 19:45 αλλά στις 17:30 εκκινούν οι αναμετρήσεις του Group A στο Κόνφερενς:

Σε ένα από τα δύο πρώτα ματς λοιπόν, η Φιορεντίνα ταξιδεύει στην Εσθονία για τη νίκη απέναντι στη Ρίγας που πιθανόν να τη φέρει στην πρώτη θέση, ο Δημήτρης Ρίζος περιμένει δυνατή εκκίνηση από τους βιόλα και την επιβεβαίωση του διπλού από ημίχρονο σε απόδοση διπλασιασμού στη Novibet.

Μεγάλη μάχη προμηνύεται στο Πριγκηπάτο καθώς Μονακό και Ερυθρός Αστέρας διεκδικούν τόσο τη δεύτερη όσο και την τρίτη θέση του Ομίλου τους σε συνάρτηση όμως και με το αποτέλεσμα που θα φέρει η Φενερμπαχτσέ, εύλογη κατά συνέπεια η επιλογή του συνδυασμού γκολ/γκολ & over (2.07 stoiximan) από τον Αντώνη Μαρκαντώνη.

Με τον Όμιλο του Ολυμπιακού καταπιάνεται ο Siciliano, ο οποίος εκτιμάει πως η Φράιμπουργκ θα δυσκολέψει τη ζωή στη Καραμπάκ, η οποία θα πρέπει να νικήσει για να καπαρώσει τη δεύτερη θέση του γκρουπ. Πολύ πιθανό λοιπόν το γκολ/γκολ σε απόδοση 1.70 από τον stoiximan.

Όσο αφορά τα παιχνίδια των 22.00, ξεχωρίζουν τα ακόλουθα:

Στο κίνητρο της Παρτιζάν που με νίκη επί της αδιάφορης Σλοβάτσκο συνεχίζει σίγουρα στο Κόνφερενς Λιγκ στέκεται ο Αντώνης Μαρκαντώνης επιλέγοντας τη νίκη των Σέρβων σε συνδυασμό με over 1.5 στο 1.93 από τον stoiximan.

Μόνο νίκη είναι το ζητούμενο για την Άντερλεχτ που δοκιμάζεται στη Δανία απέναντι στη Σίλκεμποργκ που βολεύεται και με την ισοπαλία αλλά δεν είναι στην ποδοσφαιρική της λογική να παίζει αμυντικά. Για αυτό και ο Δημήτρης Ρίζος πιστεύει πολύ στο over που προσφέρεται στο 1.83 από τον stoiximan.

Moνόπλευρο το ενδιαφέρον στη συνάντηση Χάποελ Μπερ Σεβά-Αούστρια Βιέννης, με τους Ισραηλινούς να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη (1.65 stoiximan) αφού μόνο αυτοί μπορούν να ελπίζουν σε συνέχεια στην Ευρώπη σε αντίθεση με τους μαθηματικά αποκλεισμένους και αδιάφορους Αυστριακούς, σύμφωνα με την εκτίμηση του Δημήτρη Δανακτσή.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q