27/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Προγνωστικά Europa League (27/10): Δυνατά σημεία - μελετημένα προγνωστικά

Η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Γιουρόπα Λιγκ είναι προγραμματισμένη για απόψε και η ομάδα του bet-planet.gr σας παρουσιάζει τις πιο δυνατές της επιλογές.

Στο πρώτο κομμάτι της βραδιάς και τις αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 19:45 ξεχωρίζουν τα εξής:

  • Στις Βρυξέλλες η Άντερλεχτ υποδέχεται τη Στεάουα και ρεαλιστικά η βελγική ομάδα είναι αυτή που διατηρεί ρεαλιστικές πιθανότητες να συνεχίσει στο θεσμό ούσα στο -2 από τη δεύτερη Σίλκεμποργκ. Απογοητευτική φέτος η Στεάουα που παραπαίει στο ρουμανικό πρωτάθλημα και στο Κόνφερενς Λιγκ έχει μόλις 1 βαθμό τραγικό συντελεστή τερμάτων (1-13), εύλογη επιλογή ο συνδυασμός άσου & over 1.5 (1.95 Novibet) κατά τον Δημήτρη Ρίζο.
  • Εδώ στη γειτονιά μας, πολύ δυνατή προαλείφεται η αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ-Ρεν, με τις δύο ομάδες να έχουν και μαθηματικά επιβεβαιώσει τη συνέχεια τους στο Γιουρόπα Λιγκ έχοντας από 10 κερδισμένους βαθμούς. Το κίνητρο της πρωτιάς και της απευθείας πρόκρισης στους 16 είναι πολύ ισχυρό, όπως και οι εκατέρωθεν επιθετικές γραμμές, για αυτό και ο Δημήτρης Δανακτσής προσανατολίζεται στη λύση του γκολ/γκολ (1.65 Bet365).
  • Στη μεγάλη ανάγκη για νίκη αμφοτέρων των ομάδων που βρίσκονται στο -1 από τη δεύτερη θέση του Ομίλου τους εστιάζει ο Αντώνης Μαρκαντώνης στο Σλοβάτσκο-Κολωνία κι επίσης στρέφεται στη λύση των τερμάτων ποντάροντας στο ασιατικό over 2.75 που προσφέρεται στο 1.95 από τον Stoiximan.

Τα PS Battles ήρθαν αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr! Δωρεάν για όλους! Εγγυημένα έπαθλα

Όσο αφορά τα βραδινά παιχνίδια που έχουν ώρα έναρξης στις 22:00, οι αρθρογράφοι μας έχουν δώσει έμφαση στα ακόλουθα:

  • Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μέλανα Δρυμό κόντρα στην Φράιμπουργκ που μετράει 4/4 στον Όμιλο και το έργο του γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω της πειραματικής άμυνας που είναι υποχρεωμένος να παρατάξει ο προπονητής Μίτσελ. Πολύ πιθανό κρίνει ο Siciliano το σενάριο να επιβεβαιωθεί εδώ το over (1.82 stoiximan) λόγω της επιθετικής φούριας των γηπεδούχων που θέλουν να σφραγίσουν την πρωτιά, της βελτιωμένης λειτουργίας στην επίθεση των Πειραιωτών αλλά και η ανάγκη που πιθανόν να εμφανιστεί εφόσον τα νέα από τη Νάντη δεν είναι καλά (εφόσον δηλαδή προηγηθούν τα Καναρίνια).
  • Νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ στη Λευκωσία απέναντι στην Ομόνοια ''βλέπει'' ο Δημήτρης Ρίζος απόψε καθώς η ποιοτική διαφορά είναι αδιαμφισβήτητη και οι Βάσκοι αποσκοπούν στην εξασφάλιση της πρωτιάς του Ομίλου τους. Ως εκ τούτου, η πρόταση εδώ είναι ο συνδυασμός διπλού & over 1.5 (1.80 novibet).
  • Tέλος, ακόμα ένα θεαματικό παιχνίδι προαλείφεται στη Γκρουπάμα Αρένα της Βουδαπέστης, όπου η πρωτοπόρος του όγδοου Ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ Φερεντσβάρος υποδέχεται την Μονακό που είναι ισόβαθμη με την Τραμπζονσπόρ. Οι Μαγυάροι δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την πρόκριση ενώ οι Μονεγάσκοι κινδυνεύουν να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Κόνφερενς, ο Αντώνης Μαρκαντώνης περιμένει εκατέρωθεν γκολ και θέαμα και προτείνει το συνδυασμό γκολ/γκολ & over (1.95 stoiximan).

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα