24/08/2022 Previews Γράφει ο Vas Bam

Παναθηναϊκός - Μπερνάρντ: Πόσα γκολ θα σκοράρει στη Super League;

Η πρώτη μεταγραφή... αεροδρομίου για τους «πράσινους», έπειτα από χρόνια, είναι γεγονός. Ο Μπερνάρντ ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ιωνικός στην πρεμιέρα της Super League. 

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, με συμμετοχές στη «σελεσάο» πρόβαρε τα πράσινα και επίσημα. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ελληνική στοιχηματική αγορά, τα ειδικά bets πάνω του, για το «πόσα γκολ θα σκοράρει». 

Το ''who is who'' του Μπερνάρντ

Το καλοκαίρι του 2013, η Σαχτάρ Ντόνετσκ τον έφερε στην Ευρώπη. Όχι εύκολα, καθώς χρειάστηκε να πληρώσει 25 εκ. ευρώ στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του, στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες του 2013.  Χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν πήγαν χαμένα. Για μια πενταετία, ο Μπερνάρντ ήταν ο ηγέτης των Ουκρανών. Έχοντας 156 συμμετοχές, 28 γκολ και 35 ασίστ ήταν ο απολογισμός του. Κέρδισε 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 3 Super Cup με τη Σαχτάρ.

Το 2018 ως ελεύθερος, ήθελε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Το κορυφαίο στον πλανήτη. Την Premier League. Η Έβερτον τον προσέγγισε και συμφώνησε μαζί του. Στα «ζαχαρωτά» έμεινε για μια τριετία, αγωνιζόμενος σε 84 ματς, ενώ πέτυχε 8 γκολ και είχε 7 ασίστ. Το αγωνιστικό του στυλ τον έκανε ένα απ’ τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Από το 2021 και ύστερα ανήκει και αγωνίζεται στην Σαρίγια απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχοντας 32 συμμετοχές, 7 γκολ και 5 ασίστ.

Οι αποδόσεις πάνω στον Μπερνάρντ 

«Πόσα γκολ θα σκοράρει ο Μπερνάρντ στην κανονική περίοδο της Super League» 

OVER 4,5: 1.75

UNDER 4,5: 2.00

Μπες απευθείας στην αγορά και δες αναλυτικά όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα της Super League