02/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Πιο αποφασισμένη η Μακάμπι (03/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet. Μη μπορώντας να ξέρω τα χθεσινά αποτελέσματα του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάω στα σημερινά. Ενδιαφέρουσα μέρα, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν τα μεγάλα ονόματα στο πρόγραμμα. Στοιχηματικά έχω ξεχωρίσει 2 επιλογές από την μεγάλη διοργάνωση, αφήνοντας στην άκρη τους λίγους αγώνες του Κόνφερενς Λιγκ που δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο ως επιλογή.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Καραμπάγκ - Φερεντσβάρος. Η Καραμπάγκ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στη διοργάνωση, καθώς μετά την πρόκρισή της επί της Λεχ Πόζναν, ακολούθησε και αυτή επί της Ζυρίχης την προηγούμενη βδομάδα. Μπορεί να στάθηκε άτυχε δεχόμενη το γκολ στο 95' για να οδηγηθεί στην παράταση, όμως ο Οβούσου την έστειλε με γκολ ένα βήμα παραπέρα. Είναι ομάδα που στηρίζεται πολύ στην έδρα της στο Αζερμπαϊτζάν εδώ και χρόνια και αυτό δεν διαφέρει και φέτος. Στα 2 παιχνίδια της μέχρι τώρα έβαλε 5 στην Λεχ και άλλα 3 στην Ζυρίχη, με την επίθεσή της να παίρνει φωτιά. Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκεται και ο μέσος Κάντι που πέτυχε 4 γκολ στα 3 τελευταία ματς και αναμένεται να δώσει έξτρα ώθηση στους Αζέρους και σήμερα.

Από την άλλη, η Φερεντσβάρος κέρδισε με 1-4 την Σλόβαν Μπρατισλάβας και διόρθωσε την ήττας της στο πρώτο ματς (1-2), δείχνοντας και πάλι πως είναι με... τις μέρες της. Το ίδιο είχε κάνει και στον πρώτο γύρο απέναντι στην Τόμπολ, με την οποία στο πρώτο ματς ήρθε ισόπαλη με 0-0, αλλά επικράτησε στο δεύτερο με 5-1. Γενικά αποδεικνύει πως στα πρώτα ματς είναι μπλοκαρισμένη και σήμερα στο Μπακού τα πράγματα θα είναι εξίσου δύσκολα. Περιμένω από την Καραμπάγκ να κάνει το καθήκον της και το πρώτο βήμα για την πρόκριση, δίνοντάς μας τον άσο στο 2,07 της Novibet.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*

Πάμε και στο Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού. Την Μακάμπι την είδα με τον Ολυμπιακό και πραγματικά με εντυπωσίασε για το πόσο σοβαρή ομάδα είναι. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως είχε επικεντρωθεί στο Τσάμπιονς Λικ, καθώς ο στόχος της είναι ξεκάθαρα οι όμιλοι. Το 1-1 στο Ισραήλ απέναντι στον Ολυμπιακό την αδικούσε και τελικά πήρε αυτό που άξιζε στον επαναληπτικό με το εμφατικό 0-4! Εξαιρετική μεσοεπιθετικά και με υπομονή στο παιχνίδι της, έχει τα στοιχεία της ομάδας που αναζητά διάκριση. Σήμερα η νίκη είναι επιτακτική για το πρώτο βήμα και το σίγουρο είναι πως θα μπει πιο αποφασισμένη για να σκοράρει αυτή νωρίς, έχοντας τον Πιερό στην κορυφή.

Για τον Απόλλων δεν υπάρχει ακόμα επίσημο αγωνιστικό δείγμα. Η εικόνα που έχω είναι από τα φιλικά, χωρίς να δείξει κάτι ουσιαστικό. Στα τελευταία και πιο σημαντικά έχασε με 2-3 από την Λίμπερετς και με 1-0 από την Τορίνο. Σε αυτό με τους Ιταλούς που ήταν και το κρας τεστ, δεν απείλησε ιδιαίτερα και προσπάθησε να παίξει αμυντικά κλείνοντας τους χώρους, δεχόμενος παράλληλα το γκολ στο 85'. Δεν θα αλλάξει η τακτική του Τσόρνιγκερ και σήμερα, θέλοντας πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία για να τα παίξει όλα στην Κύπρο. Περιμένω από την Μακάμπι να πάρει προβάδισμα με νίκη και ο άσος στο 1,65 της Novibet είναι απολύτως λογικός.

Με αυτές τις 2 επιλογές θα πάω για σήμερα. Αύριο το κουπόνι είναι σαφώς πιο γεμάτο με το Κόνφερενς και το Γιουρόπα Λιγκ, οπότε λογικά θα αυξηθούν και τα σημεία εδώ στο μπλογκ. Καλή τηλεθέαση αν δείτε κάποιο ματς. Τα λέμε αύριο!

Οι επιλογές μου:

19:00  Καραμπάγκ - Φερεντσβάρος:  1  (2,07)  -  Novibet  - 10 Stake

20:00  Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού:  1  (1,65)  -  Novibet  - 15 Stake

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q