15/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Κώστα Φορτούνη;

Ο Κώστας Φορτούνης δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του κόουτς Μάρτινς για την καινούργια σεζόν στον Ολυμπιακό και η Novibet μας προσφέρει πληθώρα επιλογών σχετικά με το ποια θα είναι η νέα ομάδα του Έλληνα μέσου.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Η ομάδα που μοιάζει την δεδομένη χρονική στιγμή το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του Κώστα Φορτούνη είναι η Φενερμπαχτσέ. Οι Τούρκοι γενικότερα «ψωνίζουν» Έλληνες παίκτες (ο Πέλκας ήδη βρίσκεται στην ομάδα) ενώ φαίνεται τις τελευταίες ημέρες να έχουν προσεγγίσει τον ατζένη του Έλληνα μέσου έτσι ώστε να βρίσκεται στην ομάδα την καινούργια σεζόν. Το ενδεχόμενο να δούμε τον Κώστα Φορτούνη στην Φενερμπαχτσέ πληρώσει σε απόδοση 2.25 στην Novibet.

Μόνο στη Novibet θα βρεις ενισχυμένο παρολί με bonus έως και 100%*

Δεύτερη σε σειρά έρχεται η Ιταλική Μόντσα. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί εύκολα καθώς νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα είναι ο Μοντέστο. Ένας άνθρωπος που βρισκόταν επί χρόνια στην ερυθρόλευκη οικογένεια και που σίγουρα έχει τον Έλληνα μέσο σε μεγάλη εκτίμηση. Το ενδεχόμενο να τον δούμε με τα χρώματα της Ιταλικής ομάδας τη νέα χρονιά βρίσκεται σε απόδοση 3.50.

Απόλαυσε 0% γκανιότα σε κορυφαία ματς μόνο στη Novibet!*

Τρίτο σε σειρά ενδεχόμενο είναι ο Φορτούνης να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Μάρτινς να μην τον υπολογίζει ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία οριστική συμφωνία. Το ενδεχόμενο να μείνει στο λιμάνι βρίσκεται σε απόδοση 4.00.

Δες ΕΔΩ όλες τις αποδόσεις

Παρακάτω, σε μερικές πιο «απίθανες» περιπτώσεις υπάρχουν και ομάδες από την Ελλάδα (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός) αλλά και οι Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπενφίκα, Πόρτο και Καϊζερσλάουτερν.

Το παιχνίδι σου καλύτερο τώρα στη Novibet!*

Φενερμπαχτσέ 2.25
Μόντσα 3.50
Ολυμπιακός 4.00
Νότιγχαμ Φόρεστ 5.00
ΑΕΚ 6.00
ΠΑΟΚ 7.00
Άρης 8.00
Μπενφίκα 11.00
Πόρτο 18.00
Καϊζερσλάουτερν 21.00
Παναθηναϊκός 28.00