26/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Παραμένει αήττητη η Νότιγχαμ Φόρεστ

Καλημέρα σε όλους. Δεν κύλησε ιδανικά η χθεσινή ημέρα καθώς το blog μας μέτρησε 0/2. «Φτωχό» από ματς το αποψινό πρόγραμμα, θα πορευτούμε με δύο σημεία από Ισπανία και Αγγλία.

Black Friday στο bet-planet με -50% σε όλες τις συνδρομές 1 & 3 μηνών!

Ξεκίνημα από το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα στις 22:00. Παρά το δυναμικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στη σεζόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο φαίνεται να «κολλάει» στα τελευταία παιχνίδια έχοντας τέσσερα σερί ματς δίχως να έχει καταφέρει να πάρει νίκη. Στο τελευταίο αναδείχθηκε ισόπαλη στην βροχερή έδρα της Λεβάντε με 0-0 δίχως καμία από τις δύο να γίνει ολοκληρωτικά απειλητική. Από την άλλη πλευρά, δεν της βγήκε το παιχνίδι της Γρανάδα καθώς έχασε με 4-1 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να αφήσει καλές εντυπώσεις. Αμφότερες θα ψάουν το τρίποντο σήμερα. Υπάρχουν οι ποιοτικές επιλογές στην επίθεση και στις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι θα βασιστούν εξ ολοκλήρου στην ταχύτητα των Μουνιαίν και Γουίλιαμς καθώς και στην εμπειρία του Γκαρσία για να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Από τους φιλοξενούμενους ξεχωρίζει ο ανερχόμενος Σουάρεζ που ξέρει να «τρυπώνει» και να σκοράρει απέναντι σε προβληματικές άμυνες. Τον πρώτο λόγο από την αναμέτρηση έχει το GG σε απόδοση 2.15.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια την ίδια ώρα με το Γουέστ Μπρομ - Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο από την Γουέστ Μπρομ. Ωστόσο οι γηπεδούχοι παρά την ποιότητα που διαθέτουν σαν σύνολο, παρουσιάζουν αρκετά προβληματική εικόνα τις τελευταίες αγωνιστικές με τα αμυντικά κενά και την επιθετική αστοχία να βρίσκονται στο προσκήνιο. Όσο για την Νότιγχαμ, φαίνεται αλλαγμένη με τον Κούπερ στον πάγκο. Ο Ουαλός προπονητής έχει αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία των γηπεδούχων που μετρούμ μόλις μία ήττα τις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές. Θα παίξουν κλειστά οι φιλοξενούμενοι με στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να πάρουν κάποιον βαθμό στην αναμέτρηση, πιστεύω θα το καταφέρουν. Επιλογή θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 2.25.

''Το παιχνίδι σου γίνεται καλύτερο στη betshop, με μια απλή εγγραφή μέσω του bet-planet, έχεις όλα τα οφέλη και τις προσφορές, όπως και το bonus''

Οι επιλογές μου:

22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα: GG (2.15) / Stoiximan - 10 units
22:00 Γουέστ Μπρομ - Νότιγχαμ Φόρεστ: X2 (2.25) / Stoiximan - 10 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-