25/01/2024 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν στην Betsson με σούπερ προσφορά*

Η Euroleague συνεχίζεται με δύσκολα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες!

Ο Παναθηναϊκός παίζει με την Μακάμπι και ο Ολυμπιακός στη Ρεάλ και στην Betsson θα βρείτε τις δύο αναμετρήσεις με μία σούπερ προσφορά!

Ας πάμε όμως κάθε ματς ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Βελιγράδι απέναντι στην ομάδα του Κάτας (25/01, 21:05) και θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, για να παραμείνει στις θέσεις της τετράδας. Οι Βιλντόζα και Σλούκας είναι εκτός για τον Αταμάν, που έχει να περηφανεύεται και τη νίκη επί του «αιωνίου» τη Δευτέρα που μας πέρασε για την ελληνική Basket League.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να παίξει στην Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ (25/01, 21:45), έχοντας στις τάξεις της με το ζόρι ένα σέντερ! Ο Φιλίπ Πετρούσεφ πρέπει να μπει στα «παπούτσια» τον Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ που θα μείνουν για καιρό στα… πιτς, ενώ όπως όλα δείχνουν ενεργοποιείται εκ νέου ο Λουκ Σίκμα.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* στα Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις