09/02/2022 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Έπαιξε όσο χρειάστηκε ο Ολυμπιακός που πήρε σημαντικό τρίποντο, στην έδρα του Ιωνικού με 3-0. Την γλύτωσε στο πρώτο μέρος όπου ο Βάτσλικ πραγματοποίησε κάποιες καταπληκτικές αποκρούσεις, σκόραρε τρία τέρματα με τους Καμαρά, Τικίνιο και Μασούρα. Στα του κυπέλλου, στο πρώτο ματς ο Μάρτινς κατέβηκε στο Αγρίνιο με αρκετούς αναπληρωματικούς χάνοντας με 2-1.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί εκ νέου με αρκετούς αναπληρωματικούς καθώς θα απουσιάσουν οι Βάτσλικ (τερματοφύλακας), Λαλά (μπακ), Παπασταθόπουλος (στόπερ), Μανωλάς (στόπερ), Ρέαμπτσιουκ (μπακ), Εμβιλά (μέσος), Μπουχαλάκης (μέσος), Καμαρά (μέσος), Ροντρίγκες (επιθετικός) και Βαλμπουενά (μέσος).

Κατώτερος των προσδοκιών ο Παναιτωλικός, ηττήθηκε με 1-0, εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ουδέποτε κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί οι γηπεδούχοι, το σκορ καθορίστηκε στο 63ο λεπτό. Στα του κυπέλλου, έκανε την μεγάλη έκπληξη νικώντας στο πρώτο ματς με 2-1, κάνοντας την ανατροπή απέναντι στο ποιοτικότερο σύνολο της κατηγορίας.

Εκτός οι Βαρόνε (μέσος), Βέργος (επιθετικός), Λιάβας (αμυντικός), Κορνέλιους (αμυντικός) και Αποστολάκης (μέσος).

Εκτίμηση: Εκ νέου με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Ολυμπιακός. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση δίχως όμως να σημαίνει αυτό πως δεν αποτελεί κίνδυνο για τους γηπεδούχους. Δεν υπάρχει καμία αξία στην αγορά νικητή, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να διαθέτουν αμυντικά κενά τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι στον αγωνιστικό χώρο. Επιλογή θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 2.15.