15/01/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Όλα υπέρ του Άρη, do or die για Αίγυπτο

Καλημέρα, καλό σαββατοκύριακο. Τρεις βασικές pre-game επιλογές από το σημερινό (15/1) κουπόνι. Join στο  Telegram Channel (εδώ) για full live betting. Από 8 units σε κάθε σημείο, και 2 σε παρολί όλα μαζί. Πάμε να δημιουργήσουμε κέρδος. 

Εκκίνηση με Super League και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Άρης (19:00). Αρχική σημείωση πως ο Άρης στην τελευταία οκτάδα αναμετρήσεων -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- μετρά μόλις 2 ήττες, κι αυτές από Παναθηναϊκό (εκτός) και Ολυμπιακό (εκτός). Τα περιθώρια για τα play-offs στενεύουν, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να είναι υποχρεωμένη για νίκες, ειδικά κόντρα σε αντιπάλους τύπου Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι έχουν αλλάξει ήδη τρεις προπονητές μέσα σε λίγους μήνες. Ο Τζιανλούκα Φέστα απολύθηκε έπειτα από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0, εντός), αφήνοντας άναυδη την κοινότητα. Αμιγώς στοιχηματικά, παρά την απουσία του Καμαρά (φορ) για το Copa Africa, εκτιμώ πως ο Άρης με επιθετική τριάδα Γκάμα - Μαντσίνι - Λόπεθ (ή σε σχήμα με falso-nove τον βραχύσωμο Μαντσίνι και αλλαγή στην πτέρυγα), θα βρει τρόπο να φύγει με το διπλό. Ο αγωνιστικός χώρος στη Ριζούπολη είναι αποδεκτός, συνεπώς προσφέρεται για στρωτό παιχνίδι σε αυτό το σημείο. Το διπλό πληρώνει 1.78 στον Stoiximan και προκρίνεται στο τελικό μας παιχνίδι. 

Εδώ το video για το Australian Open 2022 / Μακροχρόνια Στοιχήματα, κάντε κλικ και αποδεχτείτε τους όρους για παρακολούθηση* 

Εν συνεχεία, την ίδια ώρα (19:30), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι. Κέρδισε τον Παναιτωλικό, έστω και με ζόρι, όμως οι νίκες έρχονται και βλέπει την απαιτούμενη αναρρίχηση στο ταμπλό. Υπάρχουν επιστροφές στην ενδεκάδα, καθώς οι πολύτιμοι Ζίβκοβιτς (εξτρέμ) και Άκπομ (φορ) εξέτισαν και βρίσκονται εκ νέου στη διάθεση του Λουτσέσκου. Ο ΟΦΗ είναι σκληρό καρύδι, όμως δεν θα έχει τον Λάμπρου (εξτρέμ, δανεικός από τον ΠΑΟΚ) και τον βασικότατο Επασί (κίπερ, είναι στο Copa Africa). Σταθερά εκτός οι Γουές (μπακ) και Μαρινάκης (μπακ), κάτι που σημαίνει πως στα αμυντικά φτερά θα υπάρχει ζήτημα. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει ρυθμό και συνάμα ένα δυναμικό winstreak. Ο άσος στο 1.70 στον Stoiximan, έχει βάσεις και προκρίνεται στο τελικό μας παιχνίδι. 

Στο Copa Africa, ξεχωρίζει το Γουινέα Μπισάου - Αίγυπτος (21:00), καθώς οι -τυπικά- φιλοξενούμενοι ψάχνουν απεγνωσμένα απάντηση στην ήττα της πρεμιέρας από τη Νιγηρία (1-0). Ξεκάθαρο must win για την ομάδα όπου έχει φυσικό ηγέτη τον Μο Σαλάχ (εξτρέμ), ο οποίος θα ηγηθεί των προσπαθειών και στο σημερινό. Η Γουινέα-Μπισάου έχει πολλά ζητήματα απουσιών, καθώς ο covid-19 έκανε την... επίσκεψή του στην ομάδα. Δύο βασικοί εκτός (Γκομίς, Μέντες), νοκ άουτ και ο προπονητής της ομάδας. Εκτιμώ πως όλα δείχνουν το σημείο στα δεξιά και μάλιστα με over 1,5 σε απόδοση 1.90 στον Stoiximan, καθώς κάνουμε λόγο για ένα πολύ πιο ποιοτικό σύνολο που παίζει σήμερα ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

(οι επιλογές μου) 

19:30 Απόλλων Σμύρνης - Άρης: 2 (1.78) 

19:30 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: 1 (1.70) 

21:00 Γουινέα Μπισάου - Αίγυπτος: 2 & over 1,5 (1.90) 

Τρεις βασικοί άξονες από το σημερινό (15/1) πρόγραμμα. Τα λέμε για full live betting σε Twitter & Telegram Channel. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.