07/12/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Όλα ή τίποτα

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το Champions League, επιστροφή στη στήλη μας με δύο σημεία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα από το Μίλαν - Λίβερπουλ στις 22:00. Στο συγκεκριμένο ματς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Μίλαν χρειάζεται μόνο νίκη για να βρίσκεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ενώ η Λίβερπουλ ότι και να γίνει θα παραμείνει πρώτη στον όμιλο. Βγάζει αντίδραση στα τελευταία ματς η ομάδα του Πιόλι με τον Μεσίας να είναι μεγάλος πρωταγωνιστής. Όσο για τον Κλοπ θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες καθώς η σεζόν είναι μεγάλη και προμηνύει πολλές εκπλήξεις. Θα παίξουν επιθετικά και με θράσσος οι γηπεδούχοι με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Κλασικά 4-2-3-1 από τους Ιταλούς, καθοριστικά θα είναι τα ανεβάσματα των Καλούλου και Ερνάντεζ ενώ ο σταρ Ιμπραίμοβιτς αναμένεται να είναι επίσης στο αρχικό σχήμα για να βοηθήσει και αυτός με την σειρά του στο ανοιχτό παιχνίδι. Οι αλλαγές για τους Άγγλους σίγουρα θα φέρουν κενά και προβλήματα σε όλες τις γραμμές, τον πρώτο λόγο έχει ο άσος σε απόδοση 2.02.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια με το Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης, την ίδια ώρα. Αμφότερες και σε αυτή την αναμέτρηση θα «παλέψουν» για το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι με τους τρεις βαθμούς ουσιαστικά κλειδώνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ η Ατλέτικο ελπίζει σε μη νίκη της Μίλαν. Και οι δύο θα ψάξουν το γκολ. Δεν «μασάει» απέναντι σε ποιοτικότερα σύνολα η Πόρτο που αποτελεί μία καλοδουλεμένη ομάδα ενώ αναμένεται να ανεβάσει ψηλά τις γραμμές με στόχο να βρει πρώτη το γκολ. Δεν αφήνουν φάση ανεκμετάλλευτη οι Ταρέμι και Εβάνιλσον, σημαντική θα είναι και η συνεισφορά του Ντίαζ μέσω της ταχύτητας του αλλά και του Σέρζιο Ολιβέιρα με τον Πορτογάλο να διαθέτει φανταστικά στημένα. Όσο για την Ατλέτικο, Γκριεζμάν-Σουάρεζ-Καράσκο θα δουλέψουν σε υψηλούς ρυθμούς ενώ ο Σιμεόνε θα στοχεύσει κυρίως στις αντεπιθέσεις και το ψηλό παιχνίδι εκεί όπου διαθέτει ισχυρούς και πανήψυλους παίκτες. Επιλογή το GG σε απόδοση 1.85.

Οι επιλογές μου:

22:00 Μίλαν - Λίβερπουλ: 1 (2.02) / Stoiximan - 10 units
22:00 Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης: GG (1.85) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-