10/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ντέρμπι που κρίνουν πολλά

Καλημέρα σε όλους. 1/2 μετρήσαμε στην χθεσινή μας στήλη δίχως να έχουμε χασούρα. Σήμερα θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στα επιτυχή αποτελέσματα με δύο pick σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Πάμε να δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα από την ντερμπάρα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στις 18:30. Το συγκεκριμένο ματς θα κρίνει πολλά αναφορικά με τον τίτλο του πρωταθλητή στην Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης νικώντας με το «φτωχό» 1-0. Συνεχίζει να προβληματίζει η ομάδα του Πεπ όταν αντιμετωπίζει σύνολα που παίζουν με αμυντικό προσανατολισμό. Όσο για την Λίβερπουλ, έκανε το βήμα πρόκρισης καθώς νίκησε με 3-1 στην Μπενφίκα. Ωστόσο, ο σημερινός αγώνας δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με όλυος τους υπολοίπους. Πιστεύω πως θα δούμε ένα κλειστό ματς με τους δύο προπονητές να δίνουν κυρίως βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν το κλασικό passing game τους δίχως να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, απέναντι σε μία πολύ γρήγορη επίθεση που μπορεί να κάνει την ζημιά άνα πάσα στιγμή. Από την άλλη πλευρά, ο Κλοπ θα επιδιώξει να κοντρολάρει το παιχνίδι του μέσω της μεσαίας γραμμής με στόχο οι αντίπαλοι επιθετικοί να μην περνάνε το μπλοκ των Χέντερσον-Φαμπίνιο-Αλκάνταρα. Τo Under 2.5 πληρώνει σε απόδοση 2.12 και εμείς θα το επιλέξουμε.

Συνέχεια με το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ελλάδα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη (19:30). Οι δύο ομάδες θα παλέψουν φέτος για την κατάκτηση της 3ης θέσης των πλέι οφ. Η ΑΕΚ συνεχίζει να μην πείθει στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να σκοράρει με μεγάλη ευκολία ωστόσο τα αμυντικά κενά παραμένουν τεράστια δίχως ο κόουτς Οφρυδόπουλος να έχει αλλάξει κάτι από την εικόαν της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης δεν έχει σκοράρει στα τελευταία δύο ματς και θα ψάξει την αντίδραση στο σημερινό. Ο Μπούργος ωστόσο έχει μία πολύ σημαντική απουσία να διαχειριστεί στα στόπερ, αυτή του Μπράμπετς. Σαφώς και αυτό το γεγονός αποτελεί ευχάριστη είδηση για την Ένωση που θα δώσει βαρύτητα στην επίθεση. Τσόυμπερ και Γκαρσία θα εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους από τα άκρα ενώ ο Αραούχο θα επιδιώξει να «τρυπώσει» ανάμεσα στα δύο αντίπαλα στόπερ. Διαρκής κίνδυνος ο Άμραμπατ που είναι ένας παίκτης κλάσης. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να τρέξουν στην αντεπίθεση με τους Καμαρά-Ντιαγέ σε πιο ελεύθερο ρόλο και τους Ιτούρμπε-Μαντσίνι έτοιμους να «τρέξουν» τους αδύναμους -αμυντικά- Ρότα και Μοναχαμάντι. Υπάρχει value στο GG το οποίο και βρίσκουμε σε απόδοση 2.20.

Οι επιλογές μου:

18:30 Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Under 2.5 (2.12) / Stoiximan - 7 units
19:30 ΑΕΚ - Άρης: GG (2.20) / Stoiximan - 7 units